Прогнози на ріст російського сектору криптовалютного майнінгу до 2024 року

Прогнози на ріст російського сектору криптовалютного майнінгу до 2024 року

Російський сектор криптовалютного майнінгу може зрости «на 20-40%» у 2024 році - повідомляє звіт.

Російська індустрія криптовалютного майнінгу може зрости `від 20% до 40%` у 2024 році, як стверджує новий звіт.

За даними засобу масової інформації Overclockers, такі прогнози надійшли від внутрішніх фахівців звіту від BitRiver.

Останній є найбільшим гравцем на російському ринку криптовалютного майнінгу. Ця компанія є однією з сил, які підтримують недавню законодавчу ініціативу, яка може призвести до `легалізації` сектору.

Російська криптовалютна промисловість майнінгу «продовжує зростати»

У звіті аналітики стверджують, що `низька вартість електроенергії` та `відсутність строгого контролю з боку влади` призводять до `добрих динамічних коефіцієнтів` для криптовалютних майнерів. Автори звіту цитують директора асоціації промислового майнінгу Сергія Безделова, який заявив, що промисловий ринок криптовалютного майнінгу `подвоївся за розміром` у 2023 році.

BitRiver стверджує, що минулого року внутрішні криптовалютні майнери назбирали в загальній сумі близько BTC 54 000.

Компанія зазначила, що Росія `продовжує` залишатися однією з найбільших криптовалютних майнінгових потужностей у світі.

BitRiver також заявив, що `понад 95%` обчислювальних ресурсів російських майнерів використовуються для майнінгу BTC.

Однак не всі експерти погоджуються з цією статистикою. Співзасновник Фонду Encry Роман Некрасов заявив, що він вважає, що BTC становить 90% зусиль російських майнерів.

Він сказав, що 10% російських майнерів спрямовані на альткоїни, такі як Litecoin (LTC) та Kaspa (KAS).

Ринок все ще в основному не регулюється

На сьогоднішній день майнінг не має юридичного статусу в Росії. Однак багато в Москві запропонували заборонити криптовалюту у різних формах.

Майнери хочуть, щоб законодавці `поспішили з легалізацією` їх сектору, навіть якщо це означає сплату податків з їх доходів.

Міністерство енергетики запропонувало спростити навантаження на перевантажені мережі, змушуючи майнерів вимикати свої установки на фіксований період часу щороку.

Останні законодавчі пропозиції, схоже, або пропонують обмежити приватний майнінг, або дозволяють енергопостачальникам оштрафовувати підозрілих `домашніх` криптомайнерів.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть