Догекоін перевершує GameStop на фондовому ринку

Догекоін перевершує GameStop на фондовому ринку

Торговельні меми: Dogecoin все ще випереджає GameStop за останній тиждень

Манія на фондовому ринку повернулася минулого тижня і була обговоренням на Wall Street. Проте, поки ейфорія здається вщухає, монети, такі як Dogecoin - провідна мем-монета за капіталізацією на ринку, все ще є переможцями.

Ціна Dogecoin за останні сім днів зросла майже на 2%, за даними CoinGecko. Улюбленець Елона Маска і 10-та за розміром цифровий актив за капіталізацією на ринку тепер коштує $0.153, підскочивши також на 2% протягом останніх 24 годин.

Тим часом, GameStop (GME), оригінальна мем-акція, втратила майже 35% своєї вартості за той же період часу.

Тепер її ціна становить $19.80, що менше, ніж закриття в $30.45 у понеділок, 13 травня.

Інтернет-зірка та фінансовий аналітик Roaring Kitty, справжнє ім`я якого Кіт Гілл, вперше з 12 травня 2018 року опублікував запис на Twitter. Наступного дня ціна GameStop вибухнула в ціні; вона перескочила більше ніж на 200% до вівторка.

Проте більшість цих приростів тепер вже отримані трейдерами.

Roaring Kitty - який також відомий під ім`ям DeepFuckingValue на Reddit - розпочав мем-торгівлю акціями ще у 2021 році. Ідея полягала в тому, що аматори-трейдери можуть заробити, купуючи акції компаній, які професіонали на Wall Street спростували.

Манія призвела до хаосу і регулятори змушені були втручатися. Вона також спонукала до торгівельного френезі в мем-монетах - криптовалютах, що базуються на інтернет-мемах та жартах.

Тиждень минув без змін, і багато мем-монет і токенів стрімко зростали за вартістю. Багато з цих монет пізніше впали протягом тижня, але Dogecoin - спочатку створений як жарт - залишається у зеленому, навіть після цього охолодження.

Відредаговано Андрю Хейворд Відмова від відповідальності

Погляди та думки автора мають лише інформаційну мету і не є фінансовою, інвестиційною чи іншою консультацією.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть