1) Ікси Маска: важливий крок у напрямку штучного інтелекту
2) Маск оновив Х Алгоритм на платформі Іксів
3) Інтеграція штучного інтелекту в Ікси Маска
4) Маск переніс системи Іксів на x.com
5) Чи планує Маск впровадити криптовалютні платежі на Іксах?

1) Ікси Маска: важливий крок у напрямку штучного інтелекту 2) Маск оновив Х Алгоритм на платформі Іксів 3) Інтеграція штучного інтелекту в Ікси Маска 4) Маск переніс системи Іксів на x.com 5) Чи планує Маск впровадити криптовалютні платежі на Іксах?

Елон Маск з команди Іксів: величезний перехід на штучний інтелект збадьорив спільноту

Один з внутрішніх спеціалістів команди Іксів розкрив великий новий хід зі штучного інтелекту, який значно покращить враження користувачів на платформі. Він також буде видаляти шахрайські та спамні коментарі.

Криптоспільнота на платформі Іксів відгукнулася з ентузіазмом на новину про штучний інтелект. Х Алгоритм робить більший крок на користь штучного інтелекту

  • DogeDesigner (@cb_doge), внутрішній спеціаліст, поширив інформацію про перехід алгоритму Від постів Іксів до системи рекомендацій, яка буде повністю ґрунтуватися на штучному інтелекті.

Новий, на основі штучного інтелекту, Х Алгоритм також буде впорядковувати відповіді за допомогою штучного інтелекту та `активувати повний семантичний пошук за допомогою штучного інтелекту.` Роблячи це, він також буде видаляти спамні/шахрайські коментарі та відповіді.

Х продовжує активно інтегрувати штучний інтелект в останні часи, починаючи з чатбота Grok AI, який був створений стартапом Ілона Маска xAI, а запустив його для користувачів Преміум+ на соціальній мережі.

Походження Маска від штучного інтелекту було спровоковане неочікуваним ходом зі сторони OpenAI, виробника ChatGPT, в якому Маск допоміг заснувати в 2015 році. OpenAI почало повністю йти в комерційний сегмент, не відповідно до принципів, на яких воно було засноване. Крім того, Маск вважає, що OpenAI і ChatGPT є прокинутими, оскільки чатбот не розмовляє зі своїми користувачами на чутливі теми - політика, секс, релігія, гендер тощо.

У порівнянні з ChatGPT, Grok був прогрограмований використовувати почуття гумору під час спілкування з користувачами. Grok тренується на постах та коментарях з соціальної мережі. Маск вже випустив версію Grok 1.5, тоді як ChatGPT випустив оновлену версію 4o.

Раніше сьогодні Елон Маск опублікував твіт про новий `режим веселощів` Грока, узагальнюючи новини з ленти на Іксі.

У п`ятницю серійний технологічний підприємець Елон Маск звернувся до глобальної спільноти Іксів. Він оголосив, що всі основні системи платформи були остаточно перенесені на домен x.com з twitter.com.

Різні криптоспільноти, зокрема XRP та DOGE, відгукнулися з ентузіазмом і почали ставити популярне питання - зокрема, чи намірен Маск інтегрувати криптовалютні платежі на соціальну мережу Іксів.

Очікується, що платежі Іксів стануть доступні цим роком. Проте, Маск чітко кілька разів заявив, що Ікс не має наміру використовувати жодну власну криптовалюту на платформі.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть