Нейтральний настрій ринку XRP перед можливими коливаннями

Нейтральний настрій ринку XRP перед можливими коливаннями

XRP: Mixed Bag – Price Down, Buying Up?

Ціна токена Ripple XRP в даний момент торгується на рівні $0.5144, знизившись на 1.21% за останні 24 години. Проте, обсяг торгів значно збільшився на 62.96% і склав $772.3 мільйона, що відображає підвищену активність на ринку. Дневний діапазон для XRP коливався між $0.5075 і $0.5208. Його ринкова капіталізація наразі становить $28.44 мільярда.

Дані on-chain показують цікаві тенденції серед власників XRP. Група, яка утримує від 100,000 до 1 мільйона XRP, зараз контролює 11.01% від загального обсягу обігу. Натомість, володіння адрес у групі від 10,000 до 100,000 зменшилося, склавши 11.27%. Кількість активних адрес за 24-годинний період досягла піку на рівні 35,000 18 травня, перш ніж знизитися до 33,100.

Останній спад активних адрес співпадає з надходженням позову SEC проти Ripple. Позов стосується двох ключових питань: можливих штрафів за передбачуваний продаж незареєстрованих цінних паперів (XRP) інституційним інвесторам та можливого накладення заборони на платформу Ripple On-Demand Liquidity (ODL), яку клієнти використовують для управління ліквідністю.

Поглянувши на 24-годинний графік цін для XRP, індекс відносної сили (RSI) наразі становить 46.74. Цей рівень свідчить про те, що XRP ні перекуплено, ні перепродано, вказуючи на нейтральний настрій ринку. Ринок може консолідуватися перед потенційним коливанням ціни. Крім того, лінія накопичення / розподілу (A/D Line) становить 58.96 мільярда, відображаючи значний покупний тиск в останні періоди і натякаючи на підтримку биків на ринку.

Перехід до 4-годинного графіка цін, XRP представляє змішані сигнали. Віджилі та нижня стрічка Bollinger Bands, розташовані в межах від $0.5293 до $0.5088, вказують на вузький торговий діапазон для XRP, що означає зменшену волатильність. Поточна ціна перебуває близько середньої стрічки, узгоджуючись з 20-періодним простим рухомим середнім (SMA) на рівні $0.5191. Ця фаза консолідації може вказувати на період стабільності цін перед ймовірним проривом або подальшим зниженням.

Індикатор Chaikin Money Flow (CMF) наразі становить 0.17, позитивне значення, що вказує на те, що покупний тиск трохи переважає продажний тиск. Значення CMF вище нуля зазвичай означає накопичення, відображаючи, що трейдери відкривають довгі позиції. Це позитивне значення CMF свідчить про підтримку покупки, яка може підтримати ціну XRP в найближчий час.

Загалом, поточна ринкова ситуація XRP представляє собою комбінацію волатильності і стабільності. Збільшений обсяг торгів та значний покупний тиск свідчать про активний торг, в той час як невирішений судовий позов SEC продовжує тискати на настрої інвесторів.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, є лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазначені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть