Негативний тренд Notcoin (NOT): падіння вартості на 85%

Негативний тренд Notcoin (NOT): падіння вартості на 85%

Notcoin (NOT) зазнає турбулентних вод: вартість токена стрімко впала на понад 85%

Notcoin (NOT), криптовалюта, яку сильно підтримує соціальний медіа-гігант Telegram, зазнала радикального падіння своєї вартості. Це сталося протягом першого тижня її лістингу.

Ця криптовалюта є частиною гри на основі Telegram з 35-мільйонною аудиторією користувачів. Інвестори, які купили хайп, тепер стикаються з важкими втратами.

Аналітик криптовалют очікує подальше падіння ціни на Notcoin

Notcoin дебютував на мережі Toncoin на минулому тижні. Приблизно на 1 мільярд доларів NOT токенів було розданих у вигляді айрдропу для відповідних інвесторів.

Токен також отримав високопрофільні лістинги на крупних біржах, включаючи Binance. Спочатку шум навколо Notcoin допоміг йому досягти історичного максимуму у $0.037. Протягом 24 годин після його лістингу Notcoin дійшов до восьмої позиції за торговим обсягом, перевищуючи 1,4 мільярда доларів.

Проект здобув значну увагу завдяки рекомендаціям від засновника Telegram Павла Дурова. Дуров публічно похвалив Notcoin на своєму каналі в Telegram, висвітливши стрімкий ріст проекту та його перехід від ігрової валюти до реальних грошей для користувачів.

Детальніше: 5 найкращих гаманців Toncoin (TON) у 2024 році

17 травня Дуров висловив свою вдячність за щедрі пожертвування понад 1 мільярда токенів NOT, які оцінюються приблизно в $6,8 мільйона, від спільноти Notcoin. Крім того, Дуров сказав, що він буде тримати токени до того часу, поки їхня оцінка не зросте до $680 мільйонів, тобто у 100 разів від поточної оцінки.

Проте цей захват швидко спалахнув, оскільки ціна NOT почала стрімко падати. Протягом тижня вартість токена впала на понад 85%, торгуючи значно нижче за свою вихідну ціну.

Різке падіння можна пояснити тим, що інвестори швидко реалізували свої отримані через айрдроп токени, щоб забезпечити прибуток, а не тримати їх для потенційних майбутніх прибутків. Ця масштабна розпродаж призвела до значного надлишку в ринку, приводячи до подальшого падіння ціни.

Аналітик криптовалют `Crypto Patel` має негативний погляд на майбутні рухи ціни Notcoin.

“Згідно з аналізом графіка, ми можемо побачити невеликий ріст до $0,0060-$0,0065 перед наступним рухом вниз до $0,0040,”, - сказав Patel.

Детальніше: 11 криптовалют для додавання до вашого портфеля перед сезоном альткоїнов Аналіз ціни Notcoin (NOT). Джерело: TradingView

Цей аналіз відображає поточний настрій на ринку, де багато інвесторів залишаються обережні стосовно короткострокових перспектив токена.

Відповідно до волатильності цін, команда Notcoin намітила майбутні кампанії, продукти та пропозиції, спрямовані на підвищення залученості користувачів та стабільності токену. Ці ініціативи включають розширення переваг у стейкінгу та надання доступу до ексклюзивних алокацій від інших запусків для користувачів на рівнях Золото та Платина.

Команда підкреслює, що хоча вони закликають користувачів стейкати свої токени, вони не мають наміру блокувати чи примушувати когось залишатися.

“Ви вільні розстейкати свій Notcoin та вивести його в ланцюжку в будь-який час. Так, ви втратите ваші рівні переваги та доступ до пулів. Проте ми не хочемо блокувати чи примушувати когось залишатися. Notcoin - це вільний вибір,” написала команда Notcoin.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть