Ціна на WIF: активність ринку інвесторів

Ціна на WIF: активність ринку інвесторів

Ціна на WIF: Оптимізм інвесторів або передвісник змін?

На криптовалютному ринку зафіксовано активність упродовж останніх 24 годин, з ростом Dogwifhat (WIF) більш ніж на 3,5% до $2,70. Токен досягав внутріденних максимумів у $2,72 та мінімумів у $2,44. Однак обсяг торгів WIF знизився на 38,26%, становлячи $536,5 мільйонів. Цей спад свідчить про потенційну зміну настроїв на ринку у найближчі години.

Оптимізм інвесторів зросла завдяки останній активності великого гравця, пов`язаної з WIF. Згідно з даними аналітичної платформи Lookonchain, великий інвестор здійснив значні покупки токенів. Цей інвестор відкрив новий гаманець та перекинув 1,83 мільйона доларів USDC з Coinbase для здійснення покупок WIF. Він використав приблизно 606 000 доларів USDC для придбання 227 896 токенів WIF за середньою ціною $2,66 за кожен.

  • Дані з Coinglass показують, що Відкритий Інтерес (OI) до дериватів WIF знизився на 3,77%, склавши $327,40 мільйонів. Це зниження в ОІ свідчить про зменшення кількості відкритих угод, що вказує на менший участь трейдерів.
  • Технічний аналіз за останні 24 години показує, що ціна токена WIF консолідується. Три лінії індикатора Алігатора переплітаються, вказуючи на відсутність вираженої напрямності руху. Це свідчить про період рівноваги, коли покупці та продавці збалансовані, що призводить до стабільних рухів ціни.

Наразі Релятивний Індекс Сили (RSI) становить 45,78, перебуваючи близько середньої лінії 50. Це означає нейтральний ринок без вираженої бикової чи ведмежої домінантності. Цей рівень RSI свідчить про збалансований ринок, де ані покупці, ані продавці не мають чіткої переваги.

Додатково, Канали Кельтнера, які вимірюють волатильність та тенденції цін, показують, що ціна WIF перебуває біля середини каналу. Це свідчить про збалансовані умови ринку без вираженої бикової чи ведмежої нахиленості.

Завершуючи, хоча ціна WIF зросла, розбіжність сигналів від обсягів торгів та технічних показників вказує на обережний погляд на ринок.

Відмова від відповідальності: Інформація, що наведена у цій статті, має лише інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або будь-якою іншою порадою. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачів закликають проявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть