Прогноз ціни Chainlink: зростання TVS до 23,5 млрд доларів

Прогноз ціни Chainlink: зростання TVS до 23,5 млрд доларів

Прогноз ціни Chainlink, оскільки загальна сума забезпечених активів досягає 23,5 млрд доларів

Ціна Chainlink (LINK) показала потужний ріст останнім часом, оскільки її Загальна Сума Забезпечених Активів (TVS) зросла і після ще більшого прогресу у токенізації. Токен стрибнув до позначки у $17,12, це його найвища точка з квітня 12-го числа. Це призвело до зростання близько 240% від найнижчої позначки у 2023 році. Токенізація та TVS DeFi

Chainlink, найбільший оракул у галузі блокчейну, успішно працює, оскільки інвестори зосереджуються на його ключових функціях токенізації.

Лише на минулому тижні компанія Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC) завершила свою пілотну програму серед кількох компаній, таких як Blackrock, Franklin Templeton, BNY Mellon, та Edward Jones.

Пілотна програма працювала за допомогою Chainlink, який надавав функції оракула, що діють як міст між блокчейнами та зовнішнім світом. Ці мережі можуть перетворювати дані з зовнішніх джерел і робити їх доступними для галузі блокчейну.

Chainlink став важливим гравцем у галузі оракулів. Наприклад, розробники співпрацюють з мережею Swift, організацією, яка обробляє транзакції на суму понад 1 трильйон доларів щодня.

Аналітики вважають, що Chainlink матиме важливу роль у галузі токенізації, яка очікується, що буде продовжувати рости. Наприклад, Ondo Finance привернула понад 434 мільйони доларів в активи, тоді як Securitize додала понад 800 мільйонів доларів в активи.

Тим часом, загальна сума забезпечених активів Chainlink (TVS) зросла понад 23,5 мільярда доларів, це його найвища точка за понад тиждень. Більшість цих доходів прийшли з блокчейнів, таких як Aave, Morpho Aave, та Spark.

Токен LINK також росте, оскільки інші криптовалюти продовжують відновлюватися. Bitcoin зріс до понад 66 000 доларів, тоді як інші токени, такі як Arweave, Floki, та Pepe, всі вирісли подвійними цифрами.

Прогноз ціни Chainlink

Денний графік показує, що ціна LINK впала до $11,94 13 квітня, а зараз відновилася до понад $17,12. Вона перейшла важливий рівень опори на $16,07, її максимальний розбіж на 22 квітня та рівень відтяження Фібоначчі на 38,2%.

Токен також перейшов 100-денну та 50-денну Експоненціальну Рухому Середню (EMA) та перший рівень підтримки інструменту Андрея вилки. Інші осцилятори, такі як MACD та Relative Strength Index (RSI), показали ріст.

Тому, через трохи дно на рівні $12,75, є ймовірність того, що токен продовжить зростати. Якщо це трапиться, наступною точкою для спостереження буде рівень відтяження на 23,6% на рівні $18,70.

Пост Chainlink price prediction as the total value secured hits $23.5B з`явився спочатку на Invezz

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть