Ціна токена TrueFi (TRU) зросла на понад 30%: аналіз руху цін

Ціна токена TrueFi (TRU) зросла на понад 30%: аналіз руху цін

Ціна TrueFi (TRU) зросла на понад 30% на цьому тижні: Що відбувається?

1. Ціна TRU сформувала подвійне дно і відскочила від позначки 100-денної ЕМА. 2. Покупці набули тяги і виглядали впевненими у розтягненні прибутку.

Токен TrueFi (TRU) вказує на виразний ривок вгору і різко перейшов від позначки 100-денної ЕМА на цьому тижні.

Був помічений масштабний відскок понад 30%, і токен вилетів з ключових ЕМА за один мах. Недавно токен перетнув опір лінії тренду на рівні $0,1000 і набрав оберти.

Тим часом, подвійне дно підтвердиться, якщо покупці проб`ють шию на рівні $0,1360, що може призвести до різкого вибуху вперед.

На момент публікації TRU торгувався на рівні $0,1276 зі зростанням вдень на 1,20%, відображаючи нейтральність на діаграмах. У нього є щомісячне відношення доходності 2,28% і щорічне відношення доходності 158,12%.

Пара TRU та BTC складає 0,00000189 BTC, а ринкова капіталізація становить $145,27 мільйонів. Аналітики є нейтральними і вказують на те, що ціна TRU може набрати оберти та в найближчий час різко зросте понад рівень $0,1400. Ключові метрики вказують на очікуваний прорив вперед.

Незважаючи на корекцію на ринку, токен TrueFi не перетнув свою ключову зону підтримки $0,0800 і різко повернувся від позначки 200-денної ЕМА.

Токен готується до зростання і може повторно перевірити бічну траєкторію на рівні $0,1600 у найближчі сесії. Покупці набули обертів, і слід за ними помітно нагальний попит на покупку цього тижня.

Протягом останніх кількох тижнів токен перебував в діапазоні і намагався відскочити. Однак цього тижня покупці відзначилися активізацією, і був зафіксований масштабний ріст.

Надалі відомий аналітик @WorldofCharts1 поширив спостереження, що токен був вже вийшов за рамки аналізу і зріс на 15% після виклику на купівлю.

$Tru Рухається згідно очікування приніс майже 15% прибутку до тепер#Crypto #Tru https://t.co/ubUf4jL2H1 pic.twitter.com/iHU4BtqFw6 — World Of Charts (@WorldOfCharts1) 18 травня 2024

Прорив та закриття вище рівня $0,14000 заманить армію продавців, і токен полетить вперед.

Так само, обсяг торгів свідчив про наближення прориву, і був помічений значний приріст обсягу. Інтраденный торговий обсяг зрос на понад 23,78% до $13,70 мільйонів. Різке зростання популярності

На цьому тижні було виявлено масштабний рух в графіку соціальної домінантності, який свідчить про значне збільшення звітів інвесторів на медіа-платформах.

Значення збільшилося понад 54% вдень і досягло 0,091%, показуючи позитивний настрій.

Тим часом дані активності розробки виглядали плоскими і залишалися близько до межі тренування вниз на рівні 0,024, показуючи нейтральну позицію. Дані майбутніх угод свідчать про зниження відкритого інтересу

Настрибом ціни, дані майбутніх угод представляють страх серед продавців, що призвело до активності по закриттю коротких позицій.

Дані відкритого інтересу зафіксували зниження понад 6,26% до $13,89 мільйонів за останні 24 години, виділяючи передбачуваний ріст цін. Висновок Ціна токена TrueFi (TRU) виглядає биковою і може зареєструвати різкий прорив в наступних сесіях. Ключові метрики перетворилися на зелені і вказують на значний биковий рух вперед.

Відомості та думки, наведені автором або будь-якою іншою особою, зазначеною в цій статті, носять виключно інформаційний характер і не становлять фінансової, інвестиційної або іншої консультації.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть