TRON рухається вище лінії середньої ціни

TRON рухається вище лінії середньої ціни

TRON затримується, але відновлюється вище рівня підтримки $0.124

Ціна TRON (TRX) в даний час рухається вище ліній середньої ціни після досягнення опори на рівні $0.128. Аналіз ціни від Coinidol.com.

Довгостроковий прогноз ціни TRON: биковий

З 19 квітня ціна TRON зросла, роблячи вищі максимуми та нижчі мінімуми вдовж шляху. Очікується, що поточний ріст досягне своїх максимумів на рівні $0.135 та $0.14, хоча альткоїн відступив вище ліній середньої ціни.

Нині TRON рухається вище підтримки SMA за 21 день. Поточний ріст буде продовжуватися, якщо він перевершить підтримку SMA за 21 день. Однак, якщо ведмеді перейдуть за підтримку SMA за 21 день, поточний уривок завершиться. Альткоїн втратить вартість і впаде до рівня $0.115 до $0.11. В даний час альткоїн тільки тримається вище підтримки SMA за 21 день. На момент написання TRON вартує $0.124.

Читання індикаторів TRON

Альткоїн є ведучим, хоча цінові відмітки все ще знаходяться вище ліній середньої ціни. Ріст продовжиться, якщо бики триматимуть підтримку SMA за 21 день. Поточний ріст представлений лініями середньої ціни, які схиляються вгору. Лінії середньої ціни формують бикову перетинку, коли SMA за 21 день перетинається з SMA за 50 днів, що є биковим знаком.

Технічні індикатори

  • Ключові зони постачання: $0.09, $0.10, $0.11
  • Ключові зони попиту: $0.06, $0.05, $0.04

Яким буде наступний крок TRON?

На 4-годинному графіку TRON рухається бічно нижче рівня опори $0.128. Останній підйом був припинений, оскільки альткоїн втратив позиції нижче ліній середньої ціни. Альткоїн вище свого рівня виходу на ринок у розмірі $0.124. TRON підніметься, якщо рівень виходу на ринок буде триматися. Якщо підтримка на рівні $0.124 буде порушена, тиск на продаж збільшиться.

На минулому тижні Coinidol.com повідомили, що криптовалюта зіткнулася з першою перешкодою на рівні $0.124.

Відмова від відповідальності. Цей аналіз та прогноз є особистими думками автора та не є рекомендацією на купівлю чи продаж криптовалюти та не повинен розглядатися як рекомендація від CoinIdol.com. Читачам слід проводити дослідження перед інвестуванням у фонди.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть