SEC не затримує схвалення ETF з Ethereum

SEC не затримує схвалення ETF з Ethereum

Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) не буде витрачати час на судові битви для схвалення ETF з Ethereum. Про це заявила комісар SEC Hester Peirce. Вона стверджує, що SEC буде застосовувати вже існуючі прецеденти при прийнятті рішення щодо схвалення ETF з Ethereum на місцевому ринку.

Під час запитань від Coinage media щодо того, чи затримуватиме SEC схвалення ETF з біткоїну до розгляду судом, Peirce заявила: `Ми не будемо так робити при прийнятті наших рішень`.

`Ми просто повинні застосовувати звичайну процедуру до цих продуктів. Таку ж саму процедуру, яку ми застосовуємо до подібних продуктів, тому нам не потрібен суд, щоб сказати нам, що наш підхід є протирічним і безглуздим, щоб ми зробили все правильно`, - зазначила вона.

Ці коментарі були зроблені лише кілька тижнів після того, як SEC офіційно схвалила майже десяток ETF з біткоїну на місцевому ринку. Крім того, спекулювали про їх схвалення, враховуючи атаку на акаунт SEC X, де зловмисник опублікував фальшивий пост про схвалення агентства, а також судовий рішення у справі Grayscale.

Гравці такі, як BlackRock, Ark 21Shares і Grayscale виявили інтерес до створення ETF з Ethereum. Grayscale, подібно до свого ETF з біткоїну, намагається перетворити свій Ethereum Trust в ETF.

Однак голова SEC Гарі Генслер у своєму заявленні щодо схвалення ETF з біткоїну не звучав так переконливо щодо подальшого схвалення.

`Важливо, сьогоднішній дія комісії обмежена емітентами торгівельних продуктів, що містять одну незабезпечну сировину, біткоїн`, - сказав Генслер. `Це ніяк не повинно свідчити про готовність комісії затверджувати правила лістингу для цінних паперів криптоактивів`.

Однак Peirce заявила: `Ми пропустимо десятиліття можливостей зробити свою роботу. Якби ми застосували ті ж стандарти до товарно-орієнтованих торгових продуктів, ми могли б схвалити ці продукти ще роки тому, але ми відмовились це робити до моменту, поки суд не зіткнув нас з нашою вимушеною позицією`.

Peirce відома своїм відвертим поглядом на підхід SEC до криптовалют. Про методи регулювання через правоохоронні органи вона колись сказала: `На перший погляд, здається, що багато справ, які ми порушуємо, не мають ніякої логіки або пояснення`.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть