Прогноз ціни токена Рендер (RNDR) - до $13

Прогноз ціни токена Рендер (RNDR) - до $13

Рендер (RNDR) Прогноз Ціни: Чи Вище Рендер Кластеру $12?

1. Токен Рендер (RNDR) зареєстрував симетричний треугольний патерн на графіках. 2. Ціна RNDR зробила свій проривний перетест патерн і утримала свої прибутки на рівні 20-денної EMA відмітки.

Токен Рендер (RNDR) показує биковий настрій і реплікує нагромадження биків на цьому тижні. Навпереді вечірніх настроїв на криптовалютному ринку, токен RNDR зріс на понад 44% цього місяця.

З початку цього місяця токен мав биковий настрій і реплікував вищі високі коливання на графіках.

На момент публікації ціна токена Рендер (RNDR) торгувалася на рівні $9.92 з інтрадейним спадом на 1.20%, відображаючи нейтральність на графіках. Вона має щомісячний показник доходу в розмірі 19.30% і річний - 314.30%.

Пара RNDR/BTC становить 0.000148 BTC, і ринкова капіталізація складає $5.30 мільярдів. Аналітики позитивно налаштовані і вказують на те, що ціна RNDR продовжить перевершувати і може скоро досягти рубежу в $13. Чи Зможе Рендер (RNDR) Піднятися До Рубежу У $13?

Згідно даних TradingView, ціна токена RNDR повернулася з підтримки від вигнутої лінії тренду на рівні $7 і зареєструвала симетричний треугольний патерн на останніх сесіях.

Крім того, токен Рендер може протестувати своє 52-тижневе максимальне значення на рівні $13 і може поширити бикову хвилю на наступних сесіях.

Джерело: TradingView

Крива індикатора Momentum (RSI) залишалася в зоні перепроданості, але на графіках був помічений негативний перехресний момент. Інтрадейний обсяг торгів зменшився на понад 25.83% до $191.20 мільйонів, що вказує на нейтральний рух ціни протягом торгової сесії. Чи Зможе Розвиток Позитивної Активності Збільшити Ціну RNDR?

Токен Рендер (RNDR) показував послідовний рух угору в активності розвитку тижнів. Його значення досягло максимальної висоти ATH в розмірі 0.286, що відображає биковий настрій.

Джерело: Santiment

Так само, було зафіксовано велику популярність токена Рендер на соціальних платформах і значні звіти про обговорення. Проте тижневі дані соціального обсягу вказували на плоскості руху і залишалися на рівні близько 16.

Токен Рендер (RNDR) готується до лістингу своєї пари на ринку BTC 21 травня. Це може підвищити його ліквідність і ціну в найближчі тижні.

Криптовалютний обмін BTC Markets оголошує про надходження Рендер (RNDR)!

Читайте більше про Рендер (RNDR) на нашому блозі: #RNDR #BTCMarkets #cryptocurrency #trading #crypto

Джерело: Twitter Що Бачить Аналітик У Криптовалюті Рендер (RNDR)?

У недавньому твіті від Altcoin Sherpa він каже, що ціна токена RNDR може утримати поточний рівень ціни і, можливо, скоро дістане рубіж у $10. Він протестував область прориву і може продовжити розтягнення вверх, видаючи вищі коливання в наступних сесіях.

Дані ф`ючерсних похідних залишилися плоскими

Джерело: CoinGlass

Дані відкритого інтересу показали незначні зміни на рівні 0.10% до $185.86 мільйонів за останні 24 години.

Ближайші рівні підтримки для токена Рендер (RNDR) складають $9.50 та $9, тоді як ключова перепона вверху знаходиться приблизно на рівні $10.30, за якою йде $11. Висновок

Токен Рендер (RNDR) торгується в биковому настрої і рішуче утримується вище від марки 20-денної EMA. Тим часом, бикова армія виглядає міцною і має перевагу.

Відмова від відповідальності

Погляди і думки, висловлені автором або будь-якою іншою особою, зазначеною в цій статті, носять виключно інформаційний характер і не становлять фінансових, інвестиційних або інших порад.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть