Майбутній бум криптовалют: $14 мільярдів готові до інвестування

Майбутній бум криптовалют: $14 мільярдів готові до інвестування

Відомий генеральний директор розкриває подію, яка може принести мільярди доларів на ринок криптовалют: `Кожен ігнорує, але...`

У нещодавньому заявленні генеральний директор Coin Bureau Нік Пакрін відзначив потенційний каталізатор на ринку криптовалют, який в значній мірі був ігнорований. Цей каталізатор передбачає залучення ентузіастами криптовалют $14 мільярдів у фіатних коштах і, можливо, повторне інвестування цих коштів у криптовалюту.

Майже два роки минуло з краху FTX, і ситуація змінилася значно з того часу. Основним розвитком стало план банкрутної компанії виплатити 118% від усіх вимог кредиторів на суму $14,5 мільярда. Ці кошти підуть до людей, які вже інвестували у криптовалюту, за словами аналітика.

Хоча деякі кредитори FTX можуть вирішити утримати свої долари, Пакрін вважає, що значна кількість з них захоче повторно інвестувати ці кошти в ринки. Це може бути особливо корисним зараз, оскільки це може допомогти компенсувати платежі від Mt Gox.

У поєднанні з платежами в криптовалюті Gemini, загальна кількість криптовалют, відправлених кредиторам, досягає 10,6 мільярда доларів. Проте, коли враховані фіатні платежі FTX, буде виплачено чистий готівковий залишок у розмірі 3,9 мільярда доларів.

К33, Мт. Дослідив чистий ліквідність вплив різних сценаріїв, включаючи три сценарії, де Gox / Gemini продають, і два сценарії, де кредитори FTX купують. Результати варіюються від чистого від`ємного балансу у розмірі 2,3 мільярда доларів до позитивного у розмірі 1,19 мільярда доларів.

Пакрін вказує, що ці оцінки можуть бути занадто консервативними. FTX уявляє сценарій, де принаймні 50% фіатних коштів повертаються в BTC. Це призведе до мінімально позитивної ліквідності у розмірі принаймні 1,9 мільярда доларів, навіть якщо покупці Gox / Gemini розпродадуть 50% своїх активів. У найкращому випадку це може призвести до чистих покупок понад 4 мільярди доларів.

Проте, Пакрін також зауважує, що часу дуже важливо. Хоча Gemini має на меті червень, а крайній термін платежу від Mt. Gox - жовтень, а кредитори FTX готуються до пізніх платежів у четвертому кварталі. Тому може знадобитися певний час, щоб покупки інвесторів кредиторів FTX вплинули на чисту ліквідність.

Незважаючи на це, Пакрін залишається оптимістичним і каже: `Добре бачити, що може бути деякі сили, які протистоять тиску на продаж`.

* Це не інвестиційні поради.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть