Вихід VeChain зі зростаючого каналу: аналіз ціни

Вихід VeChain зі зростаючого каналу: аналіз ціни

Чи може ціна VeChain вийти зі зростаючого каналу? Ось кроки:

1) Ціна VeChain (VET) може спровокувати скоро вихід зі зростаючого каналу. 2) Ціна токена VET зупинилася на спаданні біля позначки 200-денного EMA.

Токен VeChain (VET) перевіряв позначку 200-денного EMA та прагнув до виходу. Протягом тижнів були зроблені нижні коливання, і було зафіксовано спадний тренд.

Однак триває корекція ціни, і можливо, прорветься зростаючий канал. Тим часом, армія биків повинна вийти за межі лінії тренду у розмірі 0,0400 $, щоб перекинути хвилю вниз.

Дія ціни VeChain (VET) підкреслює можливість розпочати реверс. Прорив та закриття вище позначки 0,04000 $ скоро спровокують коротке покриття.

На момент публікації ціна VeChain (VET) торгувалася на рівні 0,03596 $ з інтрадейним падінням на 0,10%, що відображає нейтралітет на графіках. Вона має щомісячний коефіцієнт прибутковості -5,89% та щорічний коефіцієнт прибутковості 84,30%.

Пара VET/BTC становить 0,000000535 BTC, а ринкова капіталізація складає 2,61 млрд $. Аналітики нейтральні та вказують на те, що ціна VET може зареєструвати виходження за лінію тренду та може показати кращу динаміку в наступних кількох сесіях.

Аналіз потенціалу VeChain (VET)

VeChain (VET) нарешті викликав захват серед поціновувачів криптовалют і, ймовірно, відобразить виходження з кризи. Криптовалюта VET була у спадному тренді протягом місяців та завершила свій спадний цикл.

Зараз інвестори набирають швидкість і готуються до бичого ринку. Проте аналітики все ще обережні через ринкову волатильність.

Джерело: Santiment

Тим часом, торговий обсяг залишався на одному рівні, а покупцям все ще потрібно перестрибнути перешкоду у розмірі 0,0400 $, щоб повернути прибуток.

Крива RSI залишалася нижче середини, становлячи 43, але на графіках було відзначено позитивний розбіжність.

Займаючи 46 місце за ринковою капіталізацією, криптовалюта VeChain має загальний обсяг в 85,99 млрд та співвідношення обсягу до ринкової капіталізації у розмірі 0,0176. Що передбачають аналітики?

У нещодавньому твіті аналітики дали сигнал, нахилюючись до своєї думки, що ціна VET може піднятися та скоро перетне рівень Фібоначчі 38,2%.

Продовження тексту в оригіналі.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть