Аналітики про рішення SEC щодо ETF на Ethereum

Аналітики про рішення SEC щодо ETF на Ethereum

Важливий день для ринку криптовалют відбудеться через всього 4 дні: Два аналітики пояснюють свої погляди

Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) прийме важливе рішення щодо схвалення ETF на Ethereum протягом наступного тижня. Однак за словами Ріка Едельмана, Президента Ради Фінансових Професіоналів для Цифрових Активів, відсутність комплексної регуляторної рамки для криптовалют може призвести до негативного результату.

Едельман, відомий інвестор та письменник з особистих фінансів, очікує ще одне затримання в ухваленні рішення. `Я вважаю, що буде ще одна затримка, що очевидно не є зовсім поганими новинами,` сказав він у інтерв`ю на `ETF Edge` CNBC на цьому тижні.

Проте, у SEC буде два варіанти: схвалення чи відхилення, у їх рішенні 23 травня. Втім, відмова означає відкладення.

“Без будь-якої поліції на їхні голови, це змушує інвесторів діяти самостійно поза спільнотою інвестиційних консультантів, оскільки спільнота не може їм допомогти, оскільки ми не знаємо, які правила,` сказав Едельман. І вони потрапляють в оману та шахрайство,` сказав він.

Едельман також скритикував відмову Гері Генслера, Голови SEC, від написання регуляцій, стверджуючи, що це `фактично шкодить споживачам, а не допомагає.`

Тимчасом, Головний Інвестиційний Директор Bitwise Asset Management Матт Хоуган також захищає нові правила. Хоуган аргументує, що `80-річні закони про цінні папери не вписуються легко у цей світ цифрових активів, криптовалют та технологій 21-го століття.` Хоуган вважає, що всі хочуть безпечної і надійної платформи, де інвесторів захищають інновації гарантовані.

Bitwise має свою власну заявку на ETF на Ethereum, і Хоуган залишається сподіватися, що вона буде схвалена. “Ми увійшли в еру ETF для крипто. Ми бачили виходження на ринок Bitcoin ETF. Ми побачили великі зміни, які вони зробили для інвесторів, знизивши витрати, поліпшуючи регуляцію, забезпечуючи безпеку та спокій. Я думаю, ми досягнемо такого ж результату на Ethereum,` - підсумував він.

*Це не інвестиційні поради.

Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Ку Ичиока оштрафован на 36 млн долларов за мошенничество с криптовалютами. Инвесторы обмануты на десятки миллионов. Суд приказал выплатить компенсацию и штрафы. Ичиока лишен права торговли и приговорен к тюрьме. CFTC подчеркивает важность проверки компаний. ⚖️🧐🪓
Просмотреть
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть