Топ-50 альткоїнів на основі Solana очікують зростання, за словами криптотрейдера

Топ-50 альткоїнів на основі Solana очікують зростання, за словами криптотрейдера

Топ-50 альткоїни на основі Solana готується до `набагато вищої` ціни, за словами криптотрейдера - ось графік

Відомий криптостратег вважає, що одна з топ-50 альткоїнів, що має стосунок до штучного інтелекту (AI), готується до великих ралі в наступних місяцях.

Псевдонімний аналітик Altcoin Sherpa повідомляє своїм 215,400 підписникам на платформі соціальних мереж X, що Render (RNDR), проєкт пов`язаний з графічними процесорами (GPUs), ймовірно, утримається на діапазонному мінімумі як підтримка.

  • RNDR: очікую, що ця область утримається. $10 - це вигідна ціна. Очікування набагато вищих цін у наступних місяцях. Я знову в цьому.

Дивлячись на його графік, трейдер вказує, що рівень приблизно $10 є дном торгівельного діапазону з верхньою межею $12.72.

Render торгується за $10.13 на момент написання. 30-та за рейтингом криптовалюта на основі Solana (SOL) зросла більш ніж на 1% за останні 24 години.

Далі аналітик каже, що Bitcoin (BTC) виглядає буліш в короткостроковому плані, але чекає, коли BTC досягне вищих цільових цін для підтвердження вгородженого руху.

  • BTC: [рівновага монети в діапазоні] EQ, як правило, не те місце, де ви хочете відкрити свої нові позиції, на мою думку, зачекайте на більше зрозуміння. Але здається, ок в короткостроковому плані.

Bitcoin торгується за $67,036 на момент написання, зросши більш ніж на 2% за останні 24 години.

Аналітик також спостерігає за ціновою акцією Ethereum (ETH), попереджаючи, що велика альткоїна зустрічає опір на ключовому рівні в умовах зниження інвесторських настроїв.

  • ETH: з погляду графіка, я не бачу багато причин купити її. Опір/підтримка рівень опори, опір за експоненційною ковзаючою середньою за 200 днів і т.д. Плюс, настрій жахливий, а володарі Ethereum сиділи гірко, поки решта ринку виправлялась досить добре. Я включаю себе в цю групу, що означає, що можливо, вже час купувати?

Еthereum торгується за $3,104 на момент написання, піднявшись на 5,19% за останні 24 години.

Наостанок, аналітик каже, що він довгостроково буліш на конкурента ETH Solana.

  • SOL: виглядає добре для зростання, але потрібно більше підтримки після виходу з діапазону в районі $120-$150. Один місяць хаосу/консолідації був корисний для цього графіка і я все ще вважаю, що вам слід спробувати накопичити цю монету якнайбільше.

Solana торгується за $171 на момент написання, піднявшись на 6,43% за останні 24 години.

Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть