Ціна XRP може сягнути $23, якщо захопить капіталізацію Bitcoin

Ціна XRP може сягнути $23, якщо захопить капіталізацію Bitcoin

Ось Ціна XRP, якщо вона захопить капіталізацію Bitcoin

Ціна XRP може стрімко зрости до значення двоцифрового $23, якщо вона дотягне до капіталізації Bitcon (BTC), найбільшої криптовалюти за ринковою оцінкою.

Загальний спад крипторинку вплинув на XRP більш суворо, ніж на більшість інших криптовалют. Зокрема, цей вплив спостерігається у стійкому тисненні ціни, яке перешкоджає XRP рвучому зростанню, як у інших токенах під час спаду ринку. Турбуленція XRP впливає на його капіталізацію.

Зокрема, XRP зріс лише на 1,48% з моменту початку першої фази поточного бичого ринку в жовтні 2023 року. Тим часом, Bitcoin показав зростання на 148%, Ethereum (ETH) та Solana (SOL) відповідно зростали на 87% та на 733% протягом того ж часового інтервалу.

Недосягненням XRP безпосередньо вплинуло на його капіталізацію, призводячи до його виходу з топ-10 рейтингу в грудні минулого року через Solana. Наразі ринкова капіталізація Solana становить $78 мільярдів, роблячи її п`ятою за величиною активом за рівнем капіталізації. Однак ринкова капіталізація XRP становить $29 мільярдів, ранжируючи його на сьомому місці, безпосередньо під USDC.

Незважаючи на несприятливе виступ XRP, декілька ринкових аналітиків очікують на вражаючі результати по мірі розвитку бичого ринку. Більшість з них посилаються на історичний контекст для своїх проекцій, оскільки XRP показував подібний неактивний рух на початку бичого ринку 2017 року, перш ніж остаточно вибухнути на більш ніж 48 823%.

Тим не менш, деякі з прогнозів ціни XRP від аналітиків були категорично відхилені як мріївма думка інших представників галузі. Наприклад, деякі стверджують, що XRP може досягти $10 000. Також аналітик EGRAG нещодавно передбачив, що XRP досягне ціни в $33, посилаючись на історичний контекст.

Аргумент проти більшості цих прогнозів полягає у капіталізації XRP, якщо він колись досягне їх. При ціні в $10 000, капіталізація XRP складе $550 трильйонів, що робить його найбільшим активом в світі. Немає достатньо грошей для підтримки цієї ринкової оцінки.

Внаслідок цього ми оцінили, до якого максимального значення може стрімко піднятися ціна XRP, якщо вона захопить ринкову капіталізацію, яка вже була доведена можливою у криптосекторі. Оскільки Bitcoin є найбільшим криптовалютним активом, його оцінка представляє найвищу можливу для будь-якої криптовалюти, наразі становлять $1,32 трильйона.

На даний момент Bitcoin перевищує XRP за капіталізацією 45,56 разів. Дані підтверджують, що якщо XRP захопить цю ринкову оцінку в $1,32 трильйона, його ціна за одиницю стрімко підніметься до $23,91, що становить двоцифрове значення та 622% зростання від поточного максимуму в $3,31.

Багато аналітиків стверджують, що ця ціна повністю можлива для XRP. У березні EGRAG переконав, що XRP може стрімко піднятися до $27. Минулого року ринковий аналітик Permabull передбачив, що XRP досягне значення $23,8 до червня. Однак ця прогноза не матеріалізувалася. Наразі XRP торгується за $0,5243, піднявшись на 0,7% протягом останніх 24 годин.

Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть