Наступна важлива дата у справі Ripple проти SEC

Наступна важлива дата у справі Ripple проти SEC

Ось наступна важлива дата у справі Ripple проти SEC

Наступна важлива дата у справі SEC проти Ripple - 20 травня, коли очікується подання сторін у відповідь на масові прохання про позначення засобами забезпечення.

Правовий суперечки між SEC та Ripple наближається до завершення, і сторони разом з іншими третіми сторонами планують подати свої листові записи у відповідь на масові прохання про позначення засобами забезпечення незабаром.

Згідно з графіком судових заходів, сторони подадуть свої відповідні записи у відповідь до 20 травня, який зараз встановлений як наступна важлива дата справи. Вимога Ripple позначити її конфіденційну бізнес-інформацію

Як повідомлялося раніше, Ripple просила суд позначити певні вистави для захисту своєї конфіденційної бізнес-інформації та законних інтересів своїх партнерів та інших третіх сторін.

Крім того, компанія просила обмежені редакції певної інформації в рамках пов`язаних з засобами забезпечення записів, зокрема ті, що стосуються її перевірених фінансових звітів та інших документів.

Зокрема, криптоплатіжна компанія бажає, щоб суд позначив вистави, що стосуються знижок, які пропонуються інституційним покупцям XRP. Під час зустрічі, що відбулася перед тим, як Ripple подала подання 13 травня, радники SEC не погодилися з проханням, підкреслюючи, що документ є важливим для пов`язаного з ними запису із засобами забезпечення.

Напротив, Ripple стверджувала, що тільки контракт та знижки є важливими для запису SEC. У результаті вона зазначила, що умови фінансових та цінових питань цілком неспільні з аргументами регуляторного органу. Можлива опозиція SEC

З постановленням до 20 травня як дати подання опозиції до масового листового прохання про позначення засобами забезпечення очікується, що SEC відзначить причини для публікації знижок, які пропонуються інституційним покупцям XRP в загальному досьє.

Регуляторний орган також може протистояти аргументам Ripple щодо позначення певних частин своїх фінансових звітів у майбутньому записі. Крім того, треті сторони також можуть подати свої відповідні опозиції до масового листового прохання про позначення засобами забезпечення.

Після подання позову суд прийме рішення про масове прохання про позначення, визначивши тим самим, які інформація та вистави слід позначити.

Слід зазначити, що рішення суду про масове прохання про позначення може бути прийняте в будь-який час, зокрема після того, як будуть подані опозиційні записи.

Після цього очікується, що сторони подадуть скорочені версії цих документів в загальний досьє протягом 14 днів після рішення суду щодо масового прохання про позначення.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть