Стан ALGO: Прогноз на майбутній рух ціни

Стан ALGO: Прогноз на майбутній рух ціни

ALGO Downtrend Pattern Weakens, Chart Indicates Massive Surge Ahead, Can ALGO Price Hit $7 This Cycle?

Рух графіка Algorand (ALGO) привертає увагу крипто-трейдерів. Графік цін відображає можливий прорив для ціни ALGO. Аналітики очікують масштабного руху вгору незабаром.

Algorand (ALGO) є ще однією популярною альткоїном, яка має сильну спільноту та підтримує сильні проекти. Крипто-аналітики тримають в оціку можливі параболічні рухи в крипто-просторі, і ALGO може зробити масштабний рух дуже скоро.

#ALGO Trendline Weakening, Expecting a Breakout 📈https://t.co/D6adSbHmXz

Лінія тренду для ALGO демонструє позначки послаблення, що вказує на можливий прорив на горизонті. Слід уважно стежити за рухами ринку, оскільки ми очікуємо хвилю биків.#crypto #algo #ALGOUSDT #web3 #defi

Згідно з графіком вище, ціна Algorand (ALGO) надрукувала дуже цікавий паттерн для своєї ціни. За словами трейдера та крипто-аналітика, напрямна лінія активу поступово послабшується, що означає, що можливий прорив може бути на горизонті.

Якщо цю напрямну лінію прорветься трейдерами ALGO, то потенційний прорив з горизонту може прискорити ціну ALGO до масштабного росту. Трейдер радить уважно стежити за активом або іншими рухами ринку, які можуть прискорити прорив ціни ALGO.

Поки спільнота очікує хвилі биків для Algorand (ALGO), актив продовжує повільно підніматися вгору. На даний момент, згідно з CoinMarketCap, ціна Algorand (ALGO) становить $0.185. За словами аналітика, цей параболічний стрибок може підняти ціну ALGO до $0.28.

Це віддалено від його раніше встановленого історичного максимуму (ATH) у вартості $3.28. На даний момент загальна ринкова капіталізація активу становить $1,509,093,819 із обсягом торгів за 24 години у розмірі $58,340,176. Слід зауважити, що у ALGO є загальний обсяг у 10,000,000,000.

Блокчейн Algorand почав свій шлях з метою бути найекологічнішим децентралізованим блокчейном з безкордонною, цифровою економікою, побудованою на відкритій вуглецевід`ємній мережі. До цього часу було побудовано багато проектів на мережі L1, але ціна ALGO ще не відображає успіху в рухливому биковому циклі.

Таким чином, коли власники ALGO нетерпляче очікують стабільного підйому ALGO у чартах, ще занадто рано побачити, наскільки високою буде ціна ALGO. Чи вона перевершить свій попередній ATH? Чи досягне вона $7 у цьому циклі, чи вона нас здивує і перевищить це? Ми побачимо, як розкриється цінова дія.

Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть