Ціна криптовалюти Cosmos нижче ЕМА та готується до падіння

Ціна криптовалюти Cosmos нижче ЕМА та готується до падіння

Ціна криптовалюти Cosmos (ATOM) знаходиться нижче 20-денної та 50-денної ЕМА. Аналіз цінової динаміки показує, що ціна криптовалюти вийшла з клиновидної формації та йде вниз.

ATOM є основним токеном або паливом в мережі Cosmos Network. Люди використовують його для проведення транзакцій, оплати комісій мережі та стейку для забезпечення безпеки мережі та отримання винагороди. Прогноз ціни криптовалюти Cosmos за 1-денний графік Джерело: TradingView

Ціна ATOM затулялась від слабкого максимуму, прорвала під нижню межу на графіку і зазнає постійного опору.

Криптовалюта ATOM готується до катастрофічного падіння, оскільки не може пробити рівень опору і опускається до нових мінімумів нижче поточної зони підтримки. Крім того, вона показала погану динаміку протягом останнього тижня та одного місяця, втративши відповідно 8,655% та 18,16%, що свідчить про стійкий негативний тренд.

На момент публікації ціна ATOM становить 9,283 доларів з щоденним зростанням на 1,10% та 24-годинним торговим обсягом 138,875 млн.

Однак ціна криптовалюти Cosmos може продовжувати свій негативний тренд і сягнути найближчого рівня підтримки в $8. Якщо Cosmos не зможе утримати поточний рівень, вона може опуститися ще нижче та до зони попиту.

З іншого боку, якщо ATOM виходить вище найближчого рівня опору, вона може зрости і відновити позиції. Ціна Cosmo може зіткнутися з опором на рівні $10 і вище.

Ціна криптовалюти знаходиться нижче 20-денної та 50-денної ЕМА (експоненційних ковзних середніх), які діють як опір для тренду ціни криптовалюти ATOM. Якщо цей тренд продовжуватиметься, швидке падіння ймовірно відбудеться під впливом тиску продажу, і ціна ATOM може продовжити падати навіть нижче зони попиту.

Лінія MACD на рівні 0,289 та лінія сигналу на рівні 0,213 знаходяться нижче нульової лінії та перетнулися, що свідчить про негативний настрій. Розрив гістограми в індикаторі MACD збільшується, що свідчить про падіння ціни.

Значення RSI становить 40,40 пунктів, а 14-денна SMA становить 45,70 пунктів і знаходиться нижче середньої лінії. Це свідчить про наближення ціни ATOM до перепроданої зони і додатково підтверджує, що цей криптоактив втрачає силу і може досягти нових мінімумів.

Загалом, графік ціни Cosmos демонструє погану динаміку протягом останнього тижня та одного місяця, втрачаючи відповідно 8,655% та 18,16% і підтверджуючи стійкий негативний тренд. Однак, ціна криптовалюти Cosmos може продовжувати свій негативний тренд і сягнути найближчого рівня підтримки в $8. Якщо ATOM не зможе утримати поточний рівень, вона може опуститися нижче до зони попиту.

Рівні підтримки: $8

Рівні опору: $10

У цій статті висловлені погляди та думки автора, або будь-яких зазначених людей чисто на інформаційні цілі, і вони не надають інвестиційну, фінансову або будь-яку іншу раду. Торгівля або інвестування в криптовалютні активи супроводжується ризиком фінансових втрат.

Steefan George

Стіфан Джордж - прихильник криптовалюти та блокчейну, з відмінним розумінням ринку та технологій. Здобувши диплом бакалавра в галузі комп`ютерних наук та МВА в області банківського та фінансового секторів, він є відмінним технологічним письменником на The Coin Republic. Він прагне залучити мільярд населення до Web3. Його принцип - писати так, ніби `пояснюєш 6-річному`, щоб невихідні могли дізнатися про потенціал і скористатися цією революційною технологією.

Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть