Ціна прогнозу Manta Network: $MANTA загрожує втратити $2 на ринку.

Ціна прогнозу Manta Network: $MANTA загрожує втратити $2 на ринку.

Ціна прогнозу Manta Network: чи загубить $MANTA $2 під час поточної продажі на ринку?

Manta Network Price Prediction: MANTA, власний токен Manta Network, зібрав значну увагу на криптовалютному ринку після недавнього запуску на кількох основних криптовалютних біржах та супровідного аїрдропа. Спочатку лістинг MANTA на цих біржах спричинив різке зростання ціни, досягнувши піку в $2,78.

Однак цей тренд відвернувся через комбінацію факторів: розподілена атака з обмеженням обслуговування (DDoS), яка вплинула на роботу, а також широкомасштабна продажа на ринку. Оскільки сьогоднішнє настрій ринку свідчить про тривалий коригувальний рух, все більше почали з`являтися спекуляції щодо того, чи зможе ця нова альткоін підтримати свою вартість вище позначки $2.

Прогноз ціни мережі Manta: Чи збереже $MANTA позицію вище $2? Злидній розрив зі сторінки моделі каналу повинен посилити хватку продавців на цей актив. Звалищна ціна може зустріти сильний попит на рівні $2. Інтраденьний торговий оборот MANTA становить 296 мільйонів доларів, що свідчить про зростання на 36%.

Manta Network, інноваційне веб3-екосистема, надає модульне середовище, спеціально призначене для розробки та впровадження децентралізованих додатків на основі Solidity. Ця платформа вирізняється поєднанням високої швидкості транзакцій з низькими витратами на газ, характеристиками, часто пов`язаними з рішеннями рівня 2 (L2).

18 січня Manta Network представив свій власний токен MANTA на кількох криптовалютних біржах, що підвищило його ринкову капіталізацію до 550 мільйонів доларів. Однак цей успішний запуск швидко був затемнений труднощами, оскільки мережа незабаром стикнулася з розподіленою атакою з обмеженням обслуговування, що вплинула на функціональність мережі, що призвело до затяжних часів виведення та загального погіршення продуктивності мережі. ⚠️ Через вчорашню розподілену атаку з обмеженням обслуговування, мережа накопичила велику чергу останніх транзакцій. Це призводить до затяжних часів транзакцій та впливає на витрати на газ. Ми беремо цю проблему до уваги і працюємо над її вирішенням.

Хоча проблему вчасно вирішили, ціна MANTA зазнала значної волатильності за останні чотири дні. Аналізуючи 4-годинну часову вісь, можна побачити, що ціна монети спочатку відповідала формації моделі каналу, використовуючи дві трендові лінії для стабілізації високої вартості. Незважаючи на це, недавня intraday втрата 6% призвела до порушення нижньої трендової лінії моделі, відкриваючи шлях для потенційних коригувань.

Якщо ціна MANTA буде підтримувати свою позицію нижче цієї порушеної трендової лінії, це може свідчити про збільшення продажевого тиску, що, можливо, приведе до зниження ціни до рівня $2 і, можливо, навіть до $1,8.

Експоненціальний середній рух (EMA): Ціна MANTA нижче схилу 20-денного ЕМА свідчить про те, що настрій ринку в короткостроковому періоді є бічним або мінливим, Відносний індекс сили (RSI): щоденний RSI на рівні 40% підкреслює агресивний негативний момент в поточному стані.

Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Прогноз цены XRP и других криптовалют к 2025 году
Криптожурналист: XRP может достичь $5 к 2025 году, согласно прогнозам экспертов. Ash Crypto видит рост на 412-754%. Прогнозы также включают Bitcoin до $150-250 тыс. 😊📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Цена токена TIA на Celestia Mainnet выросла на 21%
Обзор: Celestia Mainnet запущена, цена токена TIA выросла на 21%. Рост связан с обновлением Lemongrass и улучшениями, усиливающими сеть Cosmos. Поддержка и интерес инвесторов растут. Цена достигла $6,48, с объемом торгов $312,67 млн за 24 часа. Рыночный прогноз неопределен из-за разблокировки 175,74 млн монет TIA 31 октября. 🚀📈🌐 #celestialaunch #TIAprice21% 🌟
Просмотреть
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Аналитик: Рынок криптовалют зависит от достижения показателя в 45%
Кутс, аналитик криптовалют, отслеживает показатели для определения начала бычьего рынка. Хотя рынок снижается, рост альткоинов может быть недолгим. Для возобновления бычьего рынка необходимо, чтобы 45% активов превышали 200-дневную MA. Несмотря на падение, основные показатели улучшились. Бычий рынок может быть на горизонте. 🐂📉📈
Просмотреть