Прорив опору: Shiba Inu (SHIB) на шляху до зростання

Прорив опору: Shiba Inu (SHIB) на шляху до зростання

Shiba Inu (SHIB) може продовжити зростання, оскільки вийшов зі симетричного трикутника

Shiba Inu (SHIB) вийшов з симетричного трикутника у вгорнявому тренді, сигналізуючи про зростання попиту на мем-койн.

На момент написання цього тексту, лідируючий мем-актив обмінюється за $0,00002543. Він наразі торгується вище верхньої лінії цього трикутника, яка утворила опір з 7 березня. Shiba Inu насолоджується биковим настроєм

Коли ціна активу прориває опірну лінію симетричного трикутника таким чином, це є булішим знаком. Це тлумачиться як зміна моменту на напрям в накопиченні монети.

Зростання обсягів відкритих позицій SHIB показало, що учасники ринку деривативів залишають булішу перспективу, незважаючи на проблеми з ціною за останні кілька тижнів.

ВСHIB має відкритий інтерес у $77,26 мільйона на момент написання, відкритий інтерес мем-койна стабільно зросла на 38% з початку цього місяця. На поточному рівні відкритий інтерес на ф`ючерси SHIB стоїть на найвищому рівні з 14 квітня.

Коли відкритий інтерес активу зростає таким чином, це свідчить про наплив нових капіталів і зростання кількості трейдерів, які відкривають нові позиції.

Позитивна процентна ставка, яка продовжує стежити за SHIB, підтвердила біківську переконку ринку. Це свідчить про те, що більше трейдерів купують монети з очікуванням продавати за вищою ціною.

Прогноз ціни SHIB: Спочатку може відбутися відступ

Хоча SHIB наразі торгується вище свого довгострокового рівня опору, мем-койн залишається під загрозою спаду, оскільки ключові технічні показники свідчать про наявність бикових елементів.

Читання з Маячній конвергенції Дівергенції (MACD) монети показали, що лінія MACD залишається нижче сигнальної лінії. Коли ці лінії розташовані таким чином, короткостроковий середній рух активу знаходиться нижче тривалий середньоу руху. Учасники ринку часто тлумачать це як сигнал продажу.

Крім того, Awesome Oscillator монети наразі показує червоні смужки. Цей індикатор вимірює ринковий момент, а коли його гістограмні смужки червоні, це свідчить про те, що поточний момент є ведмежим. Це часто вважається знаком початку продажу або входу в короткі позиції.

Якщо активність продажу зросте, ціна SHIB може прорвати нижню лінію тренду трикутника, яка утворила підтримку для торгівлі на рівні $0,00002535.

Однак, його ціна продовжує віддалятися від опору в узгір`ї, і може торгуватися за $0,000028.

Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть