Нові оновлення протоколу Cardano (ADA) від Оуроборос Генезіс

Нові оновлення протоколу Cardano (ADA) від Оуроборос Генезіс

Cardano (ADA) здивував реверсом після формування смертельного креста

Після хвилюючого п`ятиденного спаду, що співпав з формуванням технічного патерну, відомого як `смертельний крест`, ADA Cardano помітно відновився.

ADA відновився з мінімуму у $0,426 15 травня; збільшення продовжувалося до поточного часу, при цьому ADA зріс на 5,38% за останні 24 години до $0,455.

Цей рух вгору є приємним полегшенням для володарів ADA, які терпляче чекали на ознаки бикового реверсу. Протягом минулого вікенду 50-денна і 200-денна прості середні руху (SMAs) Cardano`s ADA перетнулись ведмеже, що призвело до формування смертельного креста.

З урахуванням ведмежого прогнозу, запропонованого смертельним крестом, недавнє відновлення ADA є помітним. Кілька чинників, можливо, сприяли позитивному ціновому виступу Cardano після смертельного креста.

  • Одним із значущих аспектів є загальне відновлення ринку, де невелике покращення у загальному економічному прогнозі призвело до збільшення довіри інвесторів до різних класів активів, включаючи криптовалюти.
  • Також очікування надходження майбутніх оновлень протоколу, ймовірно, вплинуло на підвищення настроїв інвесторів.

Проте ще залишається побачити, чи є поточне відновлення ADA `мертвої котячої стрічки` або щось, що може перетворитися на стійке ралі для криптовалюти. У цьому відношенні прорив вгору над щоденними рухами середнього може бути першим показником сили. Cardano очікує значні оновлення

Оуроборос - протокол консенсусу, який приводить у рух блокчейн Cardano. З урахуванням неперервного розвитку Cardano і зростаючого використання, Оуроборос рухається вперед по запланованому шляху оновлення.

Еволюція Оуроборосу продовжиться з Оуроборос Генезіс, який запланований до виходу в третьому кварталі 2024 року. Оуроборос Генезіс - це набір покращень до вже міцного протоколу Оуроборос, які включають контрзаходи для захисту мережевих вузлів, коли вони нові або повертаються після відсутності.

Очікується, що першу реалізацію, яка працюватиме з Генезісом, впровадять в третьому кварталі 2024 року. На цей момент найбільш істотним є рівень оптимізації, необхідний для компенсації збільшеної кількості пірів, що потрібна для запобігання зачіпкам.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть