Фантом (FTM) зріс на 30% за 24 години: причина успіху

Фантом (FTM) зріс на 30% за 24 години: причина успіху

Fantom (FTM) Підскочив на 30% за 24 години — Що спричинило такий вибух?

Fantom (FTM) протокол рівня-1, що спрямований на швидке та економічне виконання транзакцій, нещодавно зазнав вражаючого зростання вартості свого токену на 30% всього за один день.

Fantom спостерігав різке відновлення з мінімуму у $0.637 15 травня, коли крипторинки зростали після менш ніж очікуваних даних про інфляцію у США. Підйом тримався до моменту написання цієї статті, з Fantom досягаючи інтраденних максимумів у $0.834.

На момент написання, FTM зріс на 26,21% за останні 24 години до $0.828. Обсяг торгів за 24 години також збільшився на 315% до $497 мільйонів.

Цей стрибок — не лише випадковий шпиль, а наслідок конкретних подій у екосистемі Fantom та більш широкому крипторинку.

Стрибок Fantom може мати коріння в конкретних покращеннях її мережевої інфраструктури. Платформа старанно працює над оновленнями, які поліпшать масштабованість мережі.

14 травня Fantom представив панель оновлення операційної системи Opera, оскільки валідатори на Opera оновлюють свої вузли на Sonic технології.

Одним із ключових проєктів Fantom на 2024 рік є оновлення ланцюжка Opera з найновішою технологією Sonic.

Це оновлення спрямоване на поліпшення масштабованості мережі через дві нові реалізації: Фантом Віртуальна Машина (FVM) та нова система зберігання для ланцюжка Opera Fantom. В кінцевому результаті це оновлення спрямоване на зроблення Fantom однією з найвисокопродуктивніших монолітних блокчейнів.

Як вже зазначалося, стрибок Fantom був не в ізоляції. Більший рух на крипторинках, зокрема підйом вартості Bitcoin, вплинув на різних криптовалют, включаючи FTM.

Bitcoin піднявся разом з ринками у середу, коли квітневий індекс споживчих цін показав, що інфляція знизилася порівняно з попереднім місяцем. Ціна криптовалюти зросла на 6% до $66,243 за даними CoinMarketCap — це її найбільший приріст з 25 березня.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть