Нарощування кількості криптовалютних токенів: Аналіз ситуації

Нарощування кількості криптовалютних токенів: Аналіз ситуації

За цифрами: Понад 1 мільйон нових криптовалютних токенів запущено з квітня

Криптоспільнота створила понад мільйон токенів на всіх ланцюгах протягом минулого місяця, з Соланою та Ethereum на чолі криптовалютного шаленства. За словами директора Coinbase, ці цифри подвоїли кількість токенів, створених на Ethereum між 2015 та 2023 роками. Крім того, Ethereum та Arbitrum бачили значно меншу кількість нових криптовалютних токенів, зі значеннями 21 474 та 19 284 нових токенів відповідно.

Однак, Солана стала лідером після створення 643 227 токенів з 1 квітня. З них 464 563 є мемкойнами, за даними Dune Analytics. Більше того, Гроган підкреслив, що Солана реєструє середньодобово 20 000 нових токенів.

За даними Solana Floor, у понеділок блокчейн досяг нового історичного максимуму у кількості нових створених токенів - 23 000. Це може бути пояснено нарощуванням ринку, покликаним до повернення відомого криптотрейдера Roaring Kitty. Після його повернення до соціальних медіа було створено кілька нових мемкойнів, а найважливіші зросли.

Криптоспільнота відреагувала на дивовижні цифри, багато хто висловив занепокоєння. Один користувач вказав на те, що більшість цих токенів `лише спам для фармінгу ботів-снайперів`. Він заявив, що деякі люди запускають токени `лише щоб витягти гроші у ботів, які автоматично купують`.

Інший користувач додав у жарті: `Мораль казки - не купуйте проекти, створені після лютого 2024 року`. Цього року інвестори бачили багато запусків проектів, які обіцяли великі виходи. Замість цього, інвестори постраждали від витягання грошей та інших шахрайств. Надмір криптовалют?

В кінці квітня дослідник DeFi та інвестор у Web3 Тор Хартвігсен вказав, що всього за чотири місяці в році на ринку помітно зростання в обсязі альткоїнів.

В результаті це збільшення становило $8,6 мільярда додаткових ліквідних активів, внесених на ринок. Хартвігсен додав, що криптопроекти розблокують $70,5 мільярда протягом років, і багато токенів, випущених у 2023 році, `також розблоковуються цього року з багатьма закінченнями узбіч.` Крім того, спостерігач ринку підкреслив, що середній розподіл на ринкову капіталізацію та повну ринкову вартість (FDV) для токенів, випущених у 1 кварталі 2024 року, становив всього 13,6%.

На його думку, це лише `вершина айсберга`, оскільки крипторинок продовжуватиме залитися новими постачаннями та токенами. Він запропонував список категорій, які, на його думку, побачать найбільшу кількість нових токенів цього року.

До його списку входили протоколи Модулярної Інфраструктури, Токени ліквідного рестейкінгу (LRT), Мости та рішення для Крос-чейн-повідомлень та Безстрокові Децентралізовані Біржі (DEXes).

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть