Несподівані відставки у компанії OpenAI: аналіз і гіпотези

Несподівані відставки у компанії OpenAI: аналіз і гіпотези

Гаррійська армія вказує на можливу причину відставки співзасновника OpenAI, але є підвох

Внутрішній користувач з команд Dogecoin та X, який називає себе `DogeDesigner` (@cb_doge), зацікавив увагу спільноти прихильників Grok своїм твітом про високопопрягнені керівники, які раптово почали подавати у відставку з головного конкурента xAI, OpenAI.

Раніше новини про співзасновника компанії, Ілью Суцкевера, спричинили збурення у технічній спільноті. Пізніше стало відомо, що інший високопосадовий член команди OpenAI подав у відставку.

Спільнота та засновник Dogecoin вказали на можливу причину, чому це може траплятися. У той час як Біллі Маркус висловив надію, інші члени спільноти Grok, здається, просто жартували над ситуацією. Ось гіпотетична причина, чому `кожен покидає OpenAI`:

@cb_doge запитував риторичне питання: `Чому всі покидають OpenAI?` Цим він мав на увазі не тільки співзасновника Ілю Суцкевера, але й Яна Лейке, співкеруючого `супервирівнюванням` в тій же компанії.

Раніше сьогодні Лейке твітнув, що вирішив розірвати контракт з OpenAI після оголошення Суцкевера про Х.

Чому всі покидають OpenAI? 👀 — DogeDesigner (@cb_doge) 15 травня 2024

Спільнота Grok почала вказувати @cb_doge причини, чому ці відставки трапляються раптово. Головна причина, яку вони жартома вказали, була `через Grok`.

Я сподіваюсь, що Іля приєднається до @xai — Шібетоші Накамото (@BillyM2k) 14 травня 2024

Один із співзасновників Dogecoin, Біллі Маркус, твітнув, що сподівається, що Ілю Суцкевер вирішить приєднатися до команди xAI після відходу з OpenAI. Співзасновник DOGE критикує ChatGPT-4o.

Як повідомлялося раніше, Маркус, відомий на платформі X як Шібетоші Накамото, поділився своєю розчарованістю останнім оновленням, зробленим OpenAI до свого продукту ChatGPT. Компанія недавно випустила GPT-4o. Творець оригінальної мем-криптовалюти DOGE протестував оновлений продукт та поділився результатами своїх експериментів.

Маркус поставив ChatGPT-4o завдання створити жартівливий мем, а потім зробити його `ще веселішим`, потім в 10 разів веселішим і так далі. Результат виявився для нього відразним, оскільки він твітнув, що ні один із цих зображень не змусив його посміхнутися.

Творець Dogecoin відомий як шанувальник штучного інтелекту Grok AI та Ілона Маска, власника платформи X. Часто він коментує твіти Маска, надаючи підтримку інноваційному технологічному підприємцю.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть