Аналіз ARB: час для покупки?

Аналіз ARB: час для покупки?

Arbitrum (ARB) показує сигнал на покупку: чому може бути невдалий час

On-chain метрики Arbitrum (ARB) спалахнули сигнал на покупку в умовах загальної консолідації ринку.

Оцінка продуктивності токена Layer 2 (L2) на трьохденному графіку натякає на можливість подальшого падіння його вартості в короткостроковій перспективі. Торговці Arbitrum питаються, чи час зараз вірний.

На момент написання, співвідношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV) ARB, розраховане з різними рухомими середніми (30-денна та 365-денна), показало негативні значення. MVRV показники токена на 30-денній та 365-денній рухомих середних становлять відповідно -3,51% і -31,72%.

Співвідношення MVRV активу відстежує співвідношення між поточною ринковою ціною активу та середньою ціною її монети чи токена в обігу.

Коли її вартість позитивна, актив переоцінюється. Це означає, що поточна вартість активу вища, ніж ціна, за яку більшість інвесторів отримала свої пакети. З іншого боку, від`ємне співвідношення MVRV вказує на те, що актив підроблений, оскільки його ринкова вартість нижча за середню покупкову ціну всіх його токенів в обігу.

Від`ємне співвідношення MVRV вказує на гарний час для покупки, оскільки сигналізує трейдерам, що актив торгується за ціною нижче, ніж його історична вартість.

Далі відзначалася негативна настрій щодо ARB з квітня. На момент написання вагомість токена була -0,99.

Історично відомо, що це є гарною можливістю для покупки. Коли настрій стосовно активу стає поганим, а ринок очікує подальшого падіння, криптовалюти часто ініціюють вростання, оскільки продавці починають виснажуватися.

Хоча метрики вище натякали на можливість ралі, деякі індикатори показали, що ринок може очікувати подальшого зниження в найближчому майбутньому.

  • На момент написання, відносний індекс сили ARB (RSI) становив 29,79, перебуваючи нижче нейтральної лінії. Це сигналізувало, що трейдери віддали перевагу продажу своїх ARB, аніж утриманню чи збільшенню кількості токенів.
  • Далі, Chaikin Money Flow (CMF) ARB, який вимірює потік капіталу в актив та з нього, становив -0,10 на момент написання. Це вказувало на збільшений вихід ліквідності з ринку токенів, що може накласти тиск на його ціну.

Якщо негативний тиск зростатиме, ціна ARB може впасти нижче довготермінової підтримки у $0,92, на якій він наразі торгує. Його вартість може скласти менше $0,90, щоб торгуватися за $0,84.

Однак, якщо ця прогнозування відхиляється та бики знову отримають контроль на ринку, ціна L2 токена може вийти вище $1, щоб торгуватися за $1,2.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть