Наскільки успішно розвивається Galaxy Digital - Canaccord

Наскільки успішно розвивається Galaxy Digital - Canaccord

Galaxy Digital має сильний рух по всім бізнес-лініям: Canaccord

Чистий прибуток Galaxy зросла на 40% порівняно з попереднім кварталом до $422 мільйонів.

Затвердження ринкових біткойн-ETF було катализатором для збільшення залучення контрагентів.

За словами Canaccord, фірма з часом може займатися як видобутком, так і розміщенням штучного інтелекту.

Galaxy Digital (GLXY) розвиває свій бізнес обдуманим і методичним способом, і, хоча регулятивне середовище залишається складним, можливості компанії та конкурентне положення залишається привабливими, сказав брокер Canaccord Genuity у звіті у вівторок після того, як криптосервісна фірма оприлюднила результати першого кварталу.

Компанія з Торонто, заснована генеральним директором Майком Новограцом, заявила, що чистий прибуток зросла на 40% порівняно з попереднім кварталом до $422 мільйонів, і брокер сказав, що очікує продовження позитивного руху.

`Ми раді бачити стійкий прогрес у зростанні та розвитку у кожному з трьох операційних підрозділів компанії, яке очікується в найближчі квартали`, - написали аналітики під керівництвом Джозефа Вафі.

  • Торгівельна одиниця Galaxy збільшила загальну кількість контрагентів до 1,161 у першому кварталі з 1,052 у четвертому, а прибуток від торгівлі контрагентів зросла на 79% до $66 мільйонів, зазначив звіт. Затвердження ринкових біткойн (BTC) біржових фондів (ETF) у січні стало катализатором цього розвитку.
  • GalaxyOne також отримала подальший рух, з понад 75 інституційними клієнтами та понад $1 мільярдом активів на платформі, сказала нота. `Це чудовий набір клієнтів для компанії, щоб запропонувати свій повний набір продуктів, включаючи кастодіальні послуги, кредитування, ринок в місці, хеджування та похідні продукти`.
  • Бізнес управління активами також насолоджувався хорошим рухом, закінчивши квартал з обсягом управління активами (AUM) у розмірі $7.8 мільярдів, що означає зростання на 50% порівняно з попереднім кварталом, сказав Canaccord.

`Galaxy продовжує розвивати свою інфраструктуру та бізнес GK8, збільшуючи свій активний обсяг на 100% в квартал до $486 млн`, - додали в звіті. Фірма придбала платформу для само-контролю GK8 за $44 мільйони в лютому минулого року.

Фірма також збільшила свою власну хеш-швидкість видобутку та комплекс Helios `створює можливість для Galaxy займатися як видобутком, так і розміщенням штучного інтелекту з часом`, - сказав брокер. Canaccord має рейтинг покупки акцій Galaxy із цільовою ціною в C$17. Акції закрилися на рівні C$12.41 у вівторок.

Детальніше: Galaxy планує залучити $100 млн для криптовалютного венчурного фонду

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть