PEPE: новий історичний максимум і прогноз ціни

PEPE: новий історичний максимум і прогноз ціни

Прогноз ціни для PEPE під час нового історичного максимуму

Останнім часом Pepe Coin (PEPE) стрімко піднявся на новий історичний максимум, що становить значний момент в нескінченній манії навколо мем-монет, яка знову потрясає криптосвіт.

Ціна PEPE зараз становить $0.00001031, показуючи драматичний приріст у 91% за останній місяць і дивовижний зріст у 466% за останній рік.

Ціна PEPE піднялася до $0.00001128, згідно з останніми даними від CoinMarketCap, в рамках загальної манії навколо мем-торгівлі, порівнянної зі стрімким зростанням акцій, таких як GameStop (NYSE: GME), яка недавно подвоїла свою ціну.

Цей ралі тісно пов`язаний з активністю легендарного трейдера мем-акцій Roaring Kitty, відомого своєю роллю в короткостроковому стиску з GameStop у 2021 році.

Хоча він не має прямого відношення до PEPE, його повернення на соціальні платформи оживило ринок мем-активів, суттєво вплинувши на торговий обсяг та ціну PEPE.

За всього 24 години торговий обсяг PEPE вибухнув на 300% до $2,6 мільярда, роблячи його 7-м найбільш торгованим крипто-активом та випереджаючи навіть Dogecoin (DOGE) за торговим обсягом. Відкритий інтерес до постійних майбутніх контрактів PEPE також побачив зростання на 25%, досягнувши $118 мільйонів.

Технічний аналіз та перспектива майбутнього

Технічні індикатори для PEPE дуже бикові, з його середньоденною ціною за 30 днів, яка виходить за межі своєї середньої ціни за 200 днів і його Індекс Сили Ціни (RSI), яка нещодавно перевищила 80. Хоча відбулось незначне зниження, момент ринку виглядає міцним, підтримуваним зростаючими рівнями підтримки та опори.

Дія китів була особливо помітна, з значними покупками, що свідчать про міцну впевненість в потенціалі PEPE для подальших приростів.

Згідно з останніми даними від CoinCodex, Pepe Coin прогнозується зазнати значного зростання вартості. Експерти передбачають зростання ціни криптовалюти на 235,49%, можливо досягнувши $0.00003646 до 13 червня 2024 року.

Поточний аналіз ринку показує биковий настрій, додатково підтриманий показником Страху та Жадібності на ринку у розмірі 66, що свідчить про переважаючу ринкову жадібність.

Незважаючи на те, що поточні тенденції показують сильний ринковий інтерес, важливо залишатися проінформованим і враховувати різноманітні точки зору перед прийняттям інвестиційних рішень.

Відомості: Зміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть