Суперцикл мем-койнів: BONK, PEPE, DOGE та SHIB - прогнози.

Суперцикл мем-койнів: BONK, PEPE, DOGE та SHIB - прогнози.

Чи можуть ціни на BONK, PEPE, DOGE та SHIB продовжувати зростати?

У той час, коли більшість криптовалют консолідуються, мем-койни доводять, що цей ринковий стан - суперцикл для них. Це було очевидно з цін, показаних на CoinMarketCap.

Згідно з платформою відстеження цін, ціна Bonk (BONK) зросла на 6,22% за останні 24 години. Pepe (PEPE) стрибнув на неймовірні 20,45%. Dogecoin (DOGE) подскочив на 6,86%, тоді як ціна Shiba Inu (SHIB) зросла на 6,96%.

Цей ребаунд свідчить про те, що багато інших категорій можуть не мати можливості перегнати мем-секцію до кінця бикового ринку. Але які очікування відносно цін в майбутньому?

Bonk (BONK)

Спроба BONK вступити в опір на рівні $0.00002668 була відхилена, як показано на 4-годинному графіку. На момент публікації ціна токену становила $0.00002405. Однак бики захистили підтримку на рівні $0.00002196, забезпечивши тим, що ціна не падатиме нижче цієї області.

Крім того, індекс відносної сили був на рівні гарного купівельного рівня, але також вказував на те, що BONK не був перекупленим. Цей моментум, якщо буде збережений, може вивести ціну BONK до $0.00002852 найближчим часом.

BONK/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Крім того, Awesome Oscillator (AO) був позитивним, що свідчило про зростаючий вгору момент для токену. Якщо читання AO зросте, ціна BONK може слідувати, і підйом до згаданої цілі може бути підтверджений.

Pepe (PEPE)

Зростання PEPE за останні 24 години забезпечило токену досягнення нового історичного максимуму на рівні $0.000011. На момент написання ціна трохи скоригувалася до $0.000010. Ця легка зміна може бути пов’язана з моментумом, показаним токеном.

Наприклад, RSI був на перекупленому рівні, що означає, що трейдери можуть скоро почати забирати прибуток. Якщо це станеться, ціна PEPE може впасти до $0.0000009943. В ультра-біржовій ситуації ціна токена може впасти до $0.0000077.

PEPE/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Але це може здатися малоймовірним на найближчий час. Наразі Supertrend не вказував на сигнал ордера на продаж на графіку, що свідчить про те, що тема відмінності може бути анульована, і PEPE може вистрілити до $0.000012.

Dogecoin (DOGE)

Ціна DOGE була $0.15 на момент публікації. Погляд на Експоненційний рух ціни (EMA) підказував, що монета може торгуватися вище. Одним з причин є золотий хрест, утворений на 4-годинному графіку.

На момент публікації 9 EMA (синій) перехрестив 20 EMA (жовтий), вказуючи на биківський тренд. Останній раз золотий хрест з`явився у першому тижні травня.

Через кілька днів після цього патерну ціна Dogecoin стрибнула до $0.17. Орієнтуючись на цей результат, ймовірно, що DOGE може продемонструвати подібний результат. Тому можливий підйом до $0.17 може бути наступним найближчим часом.

DOGE/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Shiba Inu (SHIB)

З міцною підтримкою на рівні $0.000021, SHIB зміг піднятися вище опори на рівні $0.000023. Відповідно до цього патерну, наступною метою для SHIB може стати підйом до $0.000025. Це було показано Moving Average Convergence Divergence (MACD).

SHIB/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

На момент публікації MACD був позитивним, що вказувало на биківський момент для SHIB. Понад тим, 12 EMA (синій) піднявся вище 26 EMA (оранжевий), підсилюючи биківське передбачення. Якщо бики утримають цей моментум протягом наступних днів, стійкий підйом до $0.000030 можливий.

Попередження: Інформація, представлена в цій статті, має лише інформаційно-освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникають в результаті використання зазначеного контенту, продуктів чи послуг. Читачі радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть