Прогноз ціни XRP на 31 травня 2024 року

Прогноз ціни XRP на 31 травня 2024 року

Алгоритм машинного навчання прогнозує ціну XRP на 31 травня 2024 року

Оскільки тривала правова битва між Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) і Ripple Labs, здається, заходить у завершальну главу, інтерес і надії на XRP знову зростають.

Зрозуміло, існує широкомасштабне переконання, що закінчення справи - яка тягнулася за токеном впродовж років і, можливо, завадила йому слідувати за рештою криптовалютного ринку у його ралі 2024 року - інвестори повертаються до надій, що XRP може невдовзі вибухнути до $0,62 та вище - висот, бачених лише коротко в середині березня.

Тим не менш, з нестабільністю, що триває наразі з XRP, борючись триматися вище $0,50, Finbold вирішив хоча б трохи прояснити ситуацію, оглянувши прогнози криптовалют, запропоновані розвиненими алгоритмами машинного навчання платформи, спеціалізованої на прогнозуванні цін активів - PricePredictions. Прогностичні алгоритми встановлюють ціну XRP до кінця травня

Хоча криптотрейдери тримаються оптимізму, алгоритми PricePredictions не мають гарних новин для биків.

Зокрема, хоча платформа оцінює, що токен залишив позаду свої дуже волатильні дні наразі, поблизуємий тренд передбачається бути відверто ведмежим.

Згідно з даними, отриманими 13 травня, прогноз алгоритму PricePredictions передбачає, що XRP націлений на невеликий, але тривалий спад - з обмеженою і в основному несуттєвою волатильністю - який призведе до зниження ціни токена до $0,487329 до кінця місяця.

Оскільки ціна XRP сьогодні становить $0,505731, платформа прогнозує зниження на 3,637% протягом двох з половиною тижнів. Криптовалютні експерти передбачають більші рухи вперед

Експерти, однак, виявляються в основному не згодні з прогнозом алгоритму, з відомим аналітиком XRP, відомим під ім`ям Dark Defender, недавно пояснивши, що, хоча поточна ситуація залишається складною, цільові ціни для майбутніх хвиль суперциклу становлять $1,88, $5,85 та $18,22. 1. Хвиля 1 розпочалася у січні-23 року на рівні $0,3000

2. Хвиля 1 завершилася в липні-23 року на рівні $0,9327

3. Хвиля 2 почалася у серпні-23 року на рівні $0,8534

4. Хвиля 2 завершилася в квітні-24 року на рівні $0,4294

5. Цілі Хвилі 3 - $1,88, $5,85 і $18,22

Dark Defender також уточнив, що зазначені цілі стосуються чергового суперциклу, тоді як загальний «гігацикл» побачить підйом токена ще вище, з одним з повідомлень, що кінцева ціна стоїть на рівні $333 в нижньому кінці.

Експерт з XRP, у відокремленому повідомленні, також визначив ймовірний шлях токена на дев`ять фаз до нових і непревзойдених висот.

Ці фази включають остаточне рішення у тривалій правовій битві Ripple, появу стейблкоїна компанії, такі розвитки, як заява Ларрі Фінка з Blackrock про те, що токенізація буде «наступним поколінням для ринків», все це призведе до XRP у «Великій Хвилі 3».

Важливо відзначити, однак, що цей шлях також передбачає остаточне рішення, що XRP не є цінним папером - рішення, яке на даний момент не є впевненим.

Приблизно в той же час ще один експерт, Меттью Діксон, генеральний директор криптовалютного рейтингу Evai, вказав на ще один фактор, який може призвести до підйому XRP.

#XRP останнім часом відставав, але, як і багато інших токенів, слабкіший #CPI на наступний тиждень повинен розбудити сплячого велетня і підняти $XRP вище. pic.twitter.com/FEvUZiG7RM - Меттью Діксон - Генеральний директор Evai (@mdtrade) 10 травня 2024 року

За словами Діксона, звіт про ІПК - запланований на тиждень з 13 по 20 травня - також може підняти токен за умови, що цифри будуть слабкіші, ніж очікувалося.

Утримуючись від надання цільової ціни, характеристика аналітика XRP як «сплячого велетня» видається сильним биковим натяком.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал перебуває під загрозою.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть