Нет необходмо русский язык

Нет необходмо русский язык

Dogecoin (DOGE) очима параболічного зростання ключового показника на тлі активності китів

Протягом останніх 24 годин Dogecoin (DOGE) відчув значний вибух активності on-chain, з ключовими показниками, що вказують на потенційну бикову траєкторію для популярної криптовалюти-мема.

Згідно даних з IntoTheBlock, Large Holders Netflow для Dogecoin зафіксував помітне зростання, переходячи з негативної зони до 386 мільйонів DOGE протягом періоду під огляд.

Large Holders Netflow, який відстежує рухи китів та інвесторів, що утримують більше 0,1% обігового попиту, служить ключовим індикатором настроїв ринку. Сплеск в чистому потоці свідчить про міцну акумуляцію значимими гравцями, що свідчить про бикове ставлення.

Зауважимо, що сплески в чистому потоці історично відповідали дню ринку, що вказує на значні покупки під час поправок. Всі потоки входять, немає виходу.

Сплеск прихіду великих утримувачів далі підтверджує биковий настрій навколо Dogecoin, оскільки припливи в гаманці великих утримувачів зросли майже на 200% за останній день, досягнувши 425,97 мільйонів DOGE. Це зростання купівельної активності, в основному стимульоване впливовими суб`єктами, такими як кети та інвестори, безумовно, варте уваги у наступні дні.

Навпаки, виведення Dogecoin з гаманців великих утримувачів значно зменшилося, знизившись з 222,14 мільйонів DOGE до 39,98 мільйонів DOGE. На фоні зростання припливів та зменшення відтоків, індикатор Large Holders Netflow для Dogecoin продемонстрував майже параболічне зростання.

Сплеск в on-chain метрик підкреслює зростаючу участь впливових гравців на ринку DOGE, сигналізуючи про потенційно оптимістичну траєкторію для криптовалюти.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть