TON, SOL, RNDR, JUP: прогнози цінених криптовалют

TON, SOL, RNDR, JUP: прогнози цінених криптовалют

TON, SOL, RNDR, JUP Прогнози цін на початку нового тижня

Ціни багатьох криптовалют зберігались на місці протягом певного часу з поширенням чуток, що довгоочікуваний сезон альткоїнів може вже не відбутися. Однак неясно, чи ця думка буде вірною, особливо з урахуванням того, що багато з топових токенів мають проблеми останнім часом.

Наприклад, Toncoin (TON), незважаючи на своє зростання у топ-10 за обсягом ринку, вдалося тільки торгувати приблизно за тією ж ціною, що була 24 години тому. Проте варто зазначити, що ціна зросла на 23.25% за останні сім днів.

Solana (SOL), з іншого боку, торгувався за $146.82 - подібні показники за останні 24 години до TON. Ціна Render`s (RNDR) коливалася на рівні $10.89, тоді як Jupiter (JUP) зареєстрував зростання на 1.77%.

Переходячи до наступних прогнозів на майбутній тиждень, ось як можуть вести себе ці криптовалюти. Toncoin (TON)

Згідно з 4-годинною діаграмою, бики змогли створити підтримку для TON на рівні $5.64. Ця підтримка, посилена покупками, допомогла токену піднятися вище опорного рівня $6.24.

На момент публікації ціна TON складала $6.90. Але вона може зіткнутися з ще одним викликом - проривом опори на рівні $7.19. Успішне підняття вище цього рівня може направити токен до $8.50.

З іншого боку, відхилення в цей момент може призвести до спаду до $6.00 протягом короткого періоду. Тим часом Relative Strength Index (RSI) показав, що у TON все ще є хороший рівень купівельного імпульсу.

Якщо це буде збережено, зазначений вище бичачий прогноз може бути підтверджений. З фундаментальної точки зору, ціна TON може збільшитися на цьому тижні, особливо оскільки Notcoin (NOT), токен, розроблений на блокчейні TON, планує запуститися 16 травня. Solana (SOL)

4-годинна діаграма SOL/USD показала, що бики борються, щоб повернутися до піку в $155.47, який токен недавно досяг. Однак здається, що токен може не розраховувати на те, щоб швидко досягти цієї ціни, згідно з вказівками від Експоненційного Рухомого Середнього (EMA).

На момент написання ростова 20 EMA (жовта) перетнула 9 EMA (синя), що вказує на те, що тенденція SOL є виристою. Якщо попит на покупку не з`явиться, наступною метою для токену може бути спад до $137.26.

RNDR

RNDR - один з кількох токенів, які зафіксували вражаюче зростання за останні сім днів. Згідно з CoinMarketCap, ціна RNDR зросла на 16.94% за останній тиждень. Проте все це може завершитися.

Це ствердження було зроблено через вказівки від Money Flow Index (MFI). На момент публікації MFI був 38.12, що свідчить про те, що трейдери взяли прибуток з останнього росту. Якщо це показник продовжить падати, то ціна RNDR може зробити те ж саме.

Також Moving Average Convergence Divergence (MACD) підказав подібний прогноз, оскільки читання було від`ємним. Це позначало на наявність виристого імпульсу.

У відповідності до короткострокових цілей, аналіз Coin Edition показав, що RNDR може впасти до $9.70, якщо не розпочнеться інший раунд попиту.

Jupiter (JUP)

На момент написання JUP торгувався за $1.05, завдяки захисту биків підтримки на рівні $1.00. Тим часом ціна токену може бути готова піднятися вище, згідно сигналів від Awesome Oscillator (AO).

На момент публікації AO був від`ємним. Проте зелені гістограми підказували, що домінування продавців може зменшуватися.

Якщо це продовжиться, читання AO може перейти до позитивної області, і наступним може бути зростання ціни JUP. У такій ситуації ціна JUP може спробувати досягти опори на рівні $1.19.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам радять бути обережними перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть