Найбільші криптотитани отримали увязнення

Найбільші криптотитани отримали увязнення

Sam Bankman-Fried and Changpeng Zhao: Двоє з найбільших криптотитанів отримали ув`язнення | Думка Розкриття: Погляди та думки, висловлені тут, належать виключно авторові і не представляють погляди та думки редакції crypto.news. Це частина перша з трьох частин інтерв`ю з Уільямом Квіґлі, інвестором криптовалюти та блокчейну, співзасновником WAX та Tether, яке провела Сельва Озеллі виключно для crypto.news. Частина перша присвячена ув`язненням Сема Бенкмен-Фріда та Чангпенга Чжао. Частина друга - криптовалюта та банкінг. Частина третя - майбутнє NFT. Вам також може сподобатися: CZ ув`язнений і угода SBF: огляд криптозлочинності квітня 1) На користь читачів crypto.news, будь ласка, розкажіть про свій кар`єрний шлях, який привів вас до успішного венчурного капіталу, спрямованого на технології. Після закінчення Університету Південної Каліфорнії з вищою освітою з обліку та MBA з відзнакою з Гарвардської бізнес-школи, де я був призначений Фелоу Коффмана, я працював в Артур Андерсен як старший консультант в їхній групі фінансових послуг (`Андерсен`). У Андерсені я допомагав банкам і зберігальням у їх зусиллях щодо обліку активів та сегментації ризиків. Я також консультував японські банки щодо їх стратегій входу на американський ринок. Після Андерсена я провів сім років у ролях планування бізнесу та нових венчурів у компанії Волта Дісней (Дісней) - найбільшого ліцензора товарів споживчих товарів у світі. Моя робота в Діснеї включала фінансові та операційні ролі в Євродіснеї, мережі роздрібної торгівлі Disney Store та Disney Consumer Products. Я також керував стратегічним плануванням та фінансовою діяльністю Disney Licensing. Після Діснея мою кар`єру венчурного капіталу, спрямованого на технології, розпочалося, коли я став керівником Idealab! Capital Partners (ICP) - першої в світі венчурної фірми з інтернет-мережі споживачів, яка була одним з перших інвесторів у провідні компанії ери Web1, такі як PayPal, Netzero, MP3.com та Goto.com. Пізніше я співзаснував фірму Clearstone Venture Partners, венчурний капітал фокусу на ранній стадії на $700 мільйонів, де я сконцентрував свої інвестиції на комунікаційні та споживчі технологічні компанії. Я також співзаснув і співкерував Crypto Currency Partners, фонд інвестицій у блокчейн, де я запускав та інвестував у понад 30 інвестицій, пов`язаних із біткойн, блокчейн і криптовалютами, з ранніми значними інвестиціями в Coinbase, Kraken, Bitfury, Authy, ChangeTip і Circle.

Я розробив першу крипто похідну, що використовувалася для торгівлі передвипуском Ethereum. Я також співзаснував багато інших перетворюючих крипто компаній, включаючи Темир, перший фіатний стейблкоїн та найбільше торговану криптовалюту в світі, і GoCoin, передовий обробник криптовалютних платежів. Я допоміг у заснуванні WAX, блокчейну, побудованому для торгівлі відеоіграми та NFT віртуальними предметами.

Я також був раннім інвестором PayPal та сильно сумніваюся, що цей гігант платежів принесе багато інновацій до простору стейблкоїнів.

  1. Будь ласка, розкажіть нам про свої думки щодо 25-річного ув`язнення Сема Бенкмен-Фріда. Бувший генеральний директор FTX був визнаний винним у шести випадках шахрайства та одному випадку відмивання грошей.

Сам Бенкман-Фрід стрімко впав з трьох вершир титанів криптовалюти з особистим чистим капіталом, колишнім $26 мільярдів, після того, як CoinDesk відкрив фальшивий баланс Аламеди в листопаді 2022 року. Це в свою чергу призвело до паніки та обурення у всій галузі стосовно FTX, централізованої криптовалютної біржі, та її ліквідності.

По мірі розвитку сюжету ми дізналися, що втрати FTX були набагато більшими, ніж думали на початку: Виконавці заразбанкрутилої FTX та Аламеди вкрали понад $10 мільярдів коштів від клієнтів у 2021 році, криптовалютному і NFT-бикамаринку. Сем Бенкмен-Фрід був визнаний винним у шахрайстві через крадіжку принаймні $10 мільярдів від клієнтів та інвесторів, і в березні 2024 року йому було призначено 25 років ув`язнення та наказано заплатити $11 мільярдів штрафу. Сем Бенкмен-Фрід оскаржив своє ув`язнення.

  • Будь ласка, розкажіть про свої думки щодо судового заходу щодо Сама Бенкмен-Фріда.

Сам Бенкмен-Фрід стрімко піднявся до слави в індустрії криптовалюти завдяки засобам масової інформації, впливовим людям та відомій публічності, які перетворили його на Інавта, порівнюючи його з Джей Пі Морганом та Уорреном Баффетом, які одягаються як пляжний бомж з божевільними волосами.

Будь ласка, розкажіть свою думку щодо іншого позову, пов`язаного з Семом Бенкмен-Фрідом.

  1. Мій останній запит до вас, Уільяме, для першої частини нашої інтерв`ю серії також стосується вироку. Сьогодні Чангпенг Чжао був визнаний винним в махінаціях з відмивання грошей і засуджений до чотирьох місяців ув`язнення. Які у вас думки про те, що одного з найбагатших людей засуджено до ув`язнення за обвинувачення у відмиванні грошей?
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть