Криптоаналітик розкриває: Cardano готовий до руху в 15 раз

Криптоаналітик розкриває: Cardano готовий до руху в 15 раз

Cardano готовий до руху в 15 раз, розкриває головні драйвери криптоаналітик

Cardano (ADA) виглядає готовим зробити рух вгору, з криптоаналітиком Javon Marks, що розкриває, що може зробити криптотокен побачити збільшення у ціні в 15 разів. Аналіз Marks приходить на тлі останніх прогнозів ціни, які малюють оптимістичний прогноз для Cardano.

Як Cardano може побачити збільшення у ціні в 15 разів

Marks зазначив у дописі на X (раніше Twitter), що ADA показав `великий прогрес після порушення тренду опори.` Криптоаналітик також зауважив, що криптотокен намагався збільшитися на понад 200% до першої цілі на рівні $2,77709 і стверджував, що недавній відступ Cardano може посилити його для досягнення ще більш параболічного підйому.

Джерело: X

Саме через цей розвиток подій Marks вірить, що Cardano може зрости до рівня в $7,80 від його поточної ціни, що становить збільшення в 1,500% для криптотокену. Підйом на такий рівень виглядає більш можливим, враховуючи, що криптоаналітик Altcoin Daily також недавно передбачав, що Cardano підніметься до $9 у цьому бичому періоді.

Тим часом, криптоаналітик Ali Martinez висловив ультрапозитивний випадок для Cardano, зауваживши, що криптотокен в даний момент дублює свою цінову діяльність з 2019 року, коли він отримав зростання ціни понад 4,000%. Хоча Мартінес визнав, що історія може не повторитися, він запропонував, що Cardano все ще може зробити вражаючий рух, схожий на 2019 рік.

Для того, щоб Cardano зазнала таких параболічних рухів, криптотокен повинен побачити реверс свого поточного спадного тренду. Криптоаналітик Trend Rider натякнув, що це може статися незабаром, зауваживши, що ADA все ще утримує свій рівень підтримки. За його словами, якщо Cardano зможе утримати цю підтримку протягом 1-2 тижнів, ведмеді втомляться, і криптотокен відскочить від свого поточного рівня ціни.

Аналізуючи бичий період Cardano

Дан Гамбардельо, засновник Crypto Capital Venture, знову запропонував, що цінова дія Cardano у цьому бичому періоді ймовірно повторить цю ж саму ситуацію, яку Ефіріум відчував у минулому бичому періоді. Він зауважив, що перша колишня зараз на рівні, на якому був Ефіріум приблизно на часі 2020-го рік Біткоїну півторення. Отже, він очікує, що Cardano зазнає подібного успіху, до якого дійшов Ефіріум в останньому бичому періоді.

Криптоаналітик також підтвердив, що Cardano все ще на правильному шляху для свого бичого періоду, стверджуючи, що він також втратив понад 90% від свого історичного максимуму (ATH) місяців після півторення Біткоїна в останньому бичому періоді. Таким чином, він все ще очікує, що Cardano рухнеться достатньо швидко, як і в 2021 році.

Криптоаналітик натякнув, що бичий період Cardano, ймовірно, почнеться під час Альткоїн Сезону. Однак він не був впевнений, коли цей Альткоїн сезон ймовірно розпочнеться, оскільки Біткоїн досяг нового ATH до півторення (що ніколи не траплялося раніше). Він додав, що цей Альткоїн сезон може не настати аж до грудня. Наразі, аналітик зауважив, що терплячість - це головний принцип.

Бики ADA борються, щоб утримати $0,44 | Джерело: ADAUSDT на Tradingview.com Основне зображення з LinkedIn, діаграма з Tradingview.com

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть