Прогнози ціни на Cardano: $7.8 - $10

Прогнози ціни на Cardano: $7.8 - $10

Аналітики передбачають, що ціна на Cardano вибухне до рівня $7.8- $10. Деякі аналітики бачать, що Cardano може піднятися до діапазону від $7.8 до $10, посилаючись на історичні дані про продуктивність ADA в минулих циклах.

Ветеран криптовалютного ринку Javon Marks - один із таких аналітиків, що недавно звернув увагу на останні рухи ціни Cardano. Аналіз Маркса був оновленням попередньої звітності щодо ADA, в якому він встановив початкову ціль в $2.7, очікуючи відновлення максимумів, останній раз спостережених у попередньому бичому руху.

  • Cardano Targets $7.8

Після початкового аналізу Cardano зріс на 222% на тлі загального підйому ринку, спостереженого раніше цього року. Тим не менш, просування ADA до досягнення початкової цілі $2.7 зіткнулося з перешкодою, коли побачило опір на рівні $0.81 в середині березня. Після опору Cardano спостерігав велику корекцію.

На поточному рівні ціни в $0.45 ADA вже знизилася на 44% від піка в $0.81. Але Явон Маркс вважає, що ця триваюча корекція може бути бичою для Cardano, називаючи її передвісником більш значного підйому. За його словами, якщо Cardano утримає свій попередній розрив, зафіксований минулого року, невідкладний підйом в кінцевому підсумку матеріалізується.

  • $ADA (Cardano) and a 15X 👀

Ціни на ADA показали значний прогрес з моменту подолання тренду опору, піднявшись приблизно на +222% до своєї першої цільової мети в $2.7709, а останній відскок може їх підсилити для ще більшого зростання!

З цим розривом нова +462%… [ссылая]... https://t.co/r5qOA2trtV

Він підтвердив, що ADA повинна буде зрости ще на 462%, щоб спочатку досягти цілі в $2.7. Цікаво, що Маркс очікує, що Cardano досягне ціни значно вище, ніж $2.7, посилаючись на дані щодо її продуктивності в бичому русі 2021 року.

Неоднозначно, з 2020 по 2021 рік Cardano спостерігала подібний тренд, записуючи відскок після закріплення розриву від тренду спуску протягом кількох років. В результаті цього відскоку ADA різко піднялася на кілька рівнів цін, включаючи $0.81, $1.60 та $2.39, перш ніж нарешті полетіти на найвищий рівень $3.1 в серпні 2021 року.

  • Chang Upgrade Could Catalyze a Run to $10

Хоча ця ціль є амбіційною, інші вважають її недооціненою. Наприклад, ринковий аналітик Lucid вважає, що ADA має потенціал досягти $10, зауважуючи, що ця ціна матеріалізується після майбутнього оновлення Cardano Chang, названого на честь Філа Індже Чанга, колишнього менеджера продукту для Вольтера в IOHK, який помер два роки тому.

Оновлення Чанга відзначає важливий момент у фазі Вольтера Cardano, в основному підвищуючи його модель управління. Оновлення, виконане через хард-форк, інтегрує функції управління на ланцюжку, дозволяючи децентралізовані голосування та керування скарбом.

У проводі з покращенням управління буде впроваджено оновлення Plutus V3 для підвищення можливостей смарт-контрактів. Надзвичайно, цей розвиток відкриє шлях для нових функцій конфіденційності та співпраці між ланцюжками.

З огляду на переломний характер цього оновлення, очікується, що воно відбудеться протягом цього кварталу, аналітики, такі як Lucid, вважають, що воно може спричинити вибух ціни Cardano. Ціль Люсіда в $10 позначає зростання на 2,122% від поточної ціни Cardano, яка наразі становить $0.45. ADA вже знизилася на 2.17% сьогодні.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть