Важкі дати для Shiba Inu: 11 та 12 травня

Важкі дати для Shiba Inu: 11 та 12 травня

Ось дві важливі дати для Shiba Inu (SHIB)

В результаті останнього ринкового спаду, ми визначили, як 11 та 12 травня можуть суттєво вплинути на короткострокові та середньострокові цінові рухи Shiba Inu.

Останній ринковий спад поставив під загрозу різноманітні криптовалютні активи, такі як Shiba Inu (SHIB). Shiba Inu зафіксував великі втрати за останні кілька днів, занурившись на 8,45% на тижневих графіках.

Серед безперервного спаду по всьому ринку Шиба Іну стикається з двома важливими датами - 11 та 12 травня, які можуть потенційно визначити короткострокову траєкторію активу.

11 та 12 травня є надзвичайно важливими для SHIB, оскільки вони представляють дні, коли очікується, що актив протестує значній опорі навколо 50-денного EMA (експоненційного середньорухомого середнього).

Тимчасово Shiba Inu сигналізує про надходящий стрибок ціни після того, як він знайшов підтримку на показнику 100 EMA. Історично показник 100 EMA служив міцною базою для відбитків цін, а останні тенденції свідчать, що SHIB готується до такого оновлення.

З помітною підтримкою Shiba Inu навколо показника 100 EMA, існує ймовірність, що токен з тематикою собаки спробує прорватися через опір на 50 EMA у наступні дні, особливо 11 та 12 травня.

Варто зазначити, що показник 50 EMA відзначає найбільший рівень опори, з яким на даний момент стикається SHIB. Прорив цього опору може прокласти шлях для буйного ралі для SHIB та навпаки.

Масивна волатильність попереду

Тим часом Shiba Inu переживає звуження цінових діапазонів, які зазвичай відбуваються перед періодом збільшеної волатильності. Це звуження свідчить про те, що ціна Shiba Inu консолідується, набираючи моментум перед значним рухом.

Під час збільшення стиснення цін формується накопичення потенційної енергії, що збільшує шанси на різке зростання волатильності. Цікаво, що рухи характеризуються збільшеною волатильністю, як очікувалося через звужені цінові діапазони, зазвичай діють як потенційні тригери для прориву опори, такої як та навколо показника 50 EMA.

Отже, 11 та 12 травня можуть визначити цінові рухи Shiba Inu як на короткий, так і на середній термін.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть