Аваланш (AVAX) Падає: Аналіз та Прогноз

Аваланш (AVAX) Падає: Аналіз та Прогноз

Avalanche (AVAX) Ціна знижується, оскільки турбулентність на ринку відбувається

AVAX є внутрішнім утилітним токеном блокчейну Avalanche. Токен наразі займає 12-е місце за капіталізацією, з загальним постачанням 440,043,419 AVAX та загальним обсягом торгів понад $396,250,098 за останні 24 години. Після свого недавнього відступу на рівні $36.15, AVAX продовжив рухатися вниз.

Наразі загальний ринок криптовалют під впливом ведмедів. Це призвело до падіння ціни AVAX нижче 100-денного простого середнього курсу (SMA), і ціна може продовжити падіння в найближчі дні. На момент написання ціни AVAX торгувалися на рівні $33.52 та вниз приблизно на 0.22% за останні 24 години. Технічні показники вказують на тривалу спрямованість вниз для AVAX.

Щоб визначити, куди може рухатися ціна AVAX далі, можна використовувати наступні показники для аналізу графіка.

  • 4-денний MACD: Технічний аналіз індикатора MACD за 4-годинний період показує, що гістограми MACD рухаються нижче нульової лінії, і як MACD-линія, так і Сигнальна лінія перетнули одна одну, перебуваючи нижче нульової лінії MACD, що свідчить про продовження руху вниз. Це можна побачити на вказаному зображенні.
  • 4-денний RSI: Формування індексу сили купівельної/продажної потужності (RSI) на вищезазначеному зображенні також вказує на продовження руху вниз, оскільки сигнальна лінія RSI бачена, що виходить за межі 50% рівня, а потім опускається нижче. Це свідчить про те, що продавці буде активні на ринку із більш високою силою, ніж покупці.
  • Індикатор Алігатор: Погляд на індикатор алігатора за 4-годинний період показує, що AVAX торгується нижче ліній алігатора, оскільки алігаторна губа та зуби успішно перетнулись вище алігаторної щелепи. Також бачимо, що ціна намагалася піднятися вище ліній алігатора, але не вдалося, що свідчить про те, що ціна може продовжити рухатися вниз.

Монета може сформувати новий мінімум

Виходячи з попереднього руху вниз, AVAX сформувало два рівні опори - $39.94 та $36.15 та рівень підтримки - $30.34. Наразі AVAX рухається в бік цього рівня підтримки, і якщо він перетне цей рівень, ціна може впасти ще далі, щоб сформувати новий мінімум.

Навпаки, якщо ціна не зможе перетнути цю підтримку, вона реагує за реверсу та почне рухатися вгору до попереднього рівня опору в $36.15. Якщо AVAX зможе перетнути цей рівень опору, ціна може рухатися далі, щоб протестувати рівень опору у $39.94.

Зображення: від Шатдауна, графік від Tradingview.com

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть