Dogecoin наближається до рідкісного Zолотого Kреста: Перспективи Ціни.styleable

Dogecoin наближається до рідкісного Zолотого Kреста: Перспективи Ціни.styleable

Dogecoin (DOGE) наближається до рідкісного щотижневого Золотого Креста?

Поки криптовалютний ринок продовжує навігувати поточні невпередбачуваності, трейдери та аналітики уважно спостерігають за потенційною важливою технічною формацією для ціни Dogecoin: перетин середнього руху на її щотижневій діаграмі.

Характер перетину визначить, чи це буде смертельний хрест, який є ведмежим сигналом, або золотий хрест.

Золотий хрест відбувається, коли короткостроковий середній рух, зазвичай 50-денний середній рух, перетинається вище від довгострокового середнього руху, такого як 200-денний середній рух. Цей буліш сигнал часто тлумачиться як сильний показник вгору і потенційні зростання цін.

Хоча золоті хрести можуть відбуватися на різних часових рамках, щотижневий золотий криж дуже важливий, оскільки він відображає довгострокові тенденції та настрій інвесторів.

У випадку Dogecoin, 50-тижневий SMA росте на північ та, ймовірно, буде рухатися вище за 200-тижневий SMA, що може призвести до формування золотого креста в наступні тижні. Хоча очікування стосовно золотого крижу є на місці, трейдерам може знадобитися спостерігати за характером перетину, щоб підтвердити це.

Шлях Dogecoin до цього майбутнього перетину був відмічений серією знижень і підйомів. Після стабільного зниження з 6 травня з висотами близько $0,168, монета з тематикою пса проявила стійкість, знаходячи підтримку на рівні $0,142.

На момент написання, Dogecoin торгувався зі зниженням на 4,68% за останні 24 години до $0,144, оскільки крипторинок стикнувся з продажним тиском. Наслідки потенційного золотого хреста

Останній раз, коли Dogecoin побачив щотижневий золотий хрест, був в початковій січні 2021 року, що призвело до дивовижного зростання ціни на 7 996% протягом наступних чотирьох місяців. Пізніше Dogecoin піднявся до історичного максимуму в $0,737 8 травня 2021 року.

Хоча минулий успіх не є гарантією майбутніх результатів, ймовірність іншого золотого крижу впевнено заволоділа уявою спільноти DOGE.

Для трейдерів золотий хрест є сигналом уважно спостерігати, оскільки це може свідчити про початок нового вгорнявого тренду. Однак важливо підходити до таких показників з обережністю, оскільки вони іноді можуть призводити до хибних сигналів, упіймуючи трейдерів на неправильної стороні ринку.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть