Нове падіння XRP та ADA

Нове падіння XRP та ADA

Крах біткойна до $60,0000 покладає під загрозу XRP, ADA

Зниження ціни біткойна (BTC) до $60,800 може залишити Ripple (XRP) та Cardano (ADA) на межі нового падіння. Згідно з Coinglass, це зниження спричинило загальну суму ліквідацій у розмірі $156 мільйонів за останні 24 години.

Дані показали, що довгі позиції склали велику частину цього руйнування. Для XRP було загалом ліквідовано $1.80 мільйонів. ADA, з іншого боку, зафіксувала загалом $520,000 втрачених грошей трейдерами.

Ліквідація криптовалютного ринку (Джерело: Coinglass)

На момент написання цієї статті ціна XRP становила $0.50 після втрати 2.41% своєї вартості за останні 24 години. Cardano втратила 3.79% і її ціна складала $0.44 на момент написання. Аналіз ціни XRP

Чотиригодинний графік XRP/USD показав, що токен сформував симетричний трикутник з піком на $0.55 та гіркою на $0.51. Для тих, хто не знайомий, симетричний трикутник формується, коли ціна токена змушена руйнуватися або вибухати після періоду консолідації.

Для XRP ймовірний рух - це руйнування ціни. Це було підтверджено після перегляду Експоненційної Середньої Ординати (EMA).

На момент написання цієї статті 50 EMA (жовтий) перетнула 20 EMA (синій). Це відомо як смертельний перетин і сигналізує про низьку тенденцію. Виглядає, що ця позиція, супроводжена симетричним трикутником, може змусити XRP падати аж до $0.46.

Чотиригодинний графік XRP/USD (Джерело: TradingView) Аналіз ціни ADA

Показники структури Cardano на чотиригодинному графіку вказали на аналогічний рух до XRP. На момент написання Coin Edition дивився на Індекс Грошового Потоку (MFI), чий рейтинг зменшився. Зменшення вказує на те, що трейдери виводять свій капітал з ADA.

Цей висновок також був підкріплений Індикатором Обсягів Балансу (OBV), який відображає тиск на купівлю або продаж. На момент написання цієї статті рівень OBV був на одному рівні, що свідчить про те, що інвестори утрималися від вливання грошей в ADA.

Чотиригодинний графік ADA/USD (Джерело: TradingView)

З такою тенденцією наступний рух для власного токена Cardano буде спад обсягу. Від свого стелінгу в $0.48, яке вона досягла 10 травня, ціна ADA може впасти до $0.42. Це призводить до прогнозу спаду на 10.93% протягом кількох днів.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або будь-якої іншої поради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть