Shiba Inu: цілі та мем-койни, які зможуть зрости.

Shiba Inu: цілі та мем-койни, які зможуть зрости.

Топ-аналітик стверджує, що Shiba Inu може зрости у 30 разів, ніколи не опуститься до нуля.

Широко відомий аналітик Дейві Сатоші вважає, що Shiba Inu є одним з основних кандидатів серед криптовалют, здатних зрости на 3 000% цього бичого сезону.

Дейві висловив цей погляд у нещодавньому пості на X, висловлюючи свою думку щодо мем-койнів, які залишаться в криптосфері і ніколи не зазнають невдачі. Зокрема, аналітик відважно заявив, що Shiba Inu є однією з мем-орієнтованих криптовалют, які він вважає здатними досягнути повернень від 10 до 30 разів без падіння до нуля.

Чому Shiba Inu може не піти в нуль

Ринковий експерт не розкрив підстав своєї впевненості в потенційному зростанні SHIB на 30 разів та його стійкості проти опускання до нуля. Однак цей оптимізм має під собою підґрунтя, враховуючи історичні дані.

Як повідомляє The Crypto Basic, результати Shiba Inu після останнього щільниковання Bitcoin були надзвичайно вражаючими, з прибутками, що перевищують 800 000%. Повернення ще більш дивовижні, коли вони відстежуються від історичного мінімуму SHIB.

Крім того, проект, натхнений мемами, Shiba Inu, наближається до свого четвертого дня народження і продовжує володіти значним впливом на криптосцену. Shiba Inu пережив кризу атак ведмедів крипторинку протягом 2022 і 2023 років. Зокрема, він постійно займав позицію серед 20 найцінніших криптовалют.

  • Інші мем-койни, які вразили крипторинок під час останнього зростання, або вривались в далеке сидіння. Цікаво, що деякі мем-койни, запущені на цьому ранньому етапі бичого ринку, вже вирвалися.

Суттєво, Shiba Inu продемонстрував свою стійкість протягом років. Більше того, команда розробників Shiba Inu активно впроваджує значущі оновлення. Вони продовжують укладати стратегічні партнерства, які користуються не тільки користю з SHIB, але мають потенціал позитивно вплинути на широкий технологічний сектор.

Shiba Inu Doing 30X

Зараз ціниться на $0.00002251, передбачення Дейві про те, що SHIB переживе вибух у 1 000% до 3 000%, свідчить про те, що він передбачає, що токен Shiba Inu може досягти рівня між $0.0002251 та $0.0006753 протягом наступного року.

Ці цінові рівні представляють нові максимуми для Shiba Inu, перевершуючи його пік 2021 року в $0.00008845. Більше того, Дейві не єдиний в своїй биковій перспективі. Інші аналітики також прогнозують схожі цілі для Shiba Inu в поточному бичому ринку.

Інші мем-койни, плануються для 30X виграшу

Особливі мем-койни, які були включені до списку Дейві, включають найцінніший, Dogecoin (DOGE), та близьких конкурентів, таких як PEPE і Dogwifhat (WIF). Тим часом, Дейві бачить потенціал 30X в новому абітурієнту в пейзажі мем-койнів, Coq Inu (COQ).

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть