Dogecoin: золотий крос трейдерів

Dogecoin: золотий крос трейдерів

Dogecoin наближається до золотого кросу: що це означає для трейдерів?

Dogecoin (DOGE) може винагородити довгострокових власників та трейдерів, якщо ринок правильно розшифровує криптовалютний гороскоп. Оригінальна мем-монета прямує до того, що трейдери називають `золотим кросом`.

Що це означає? Давайте поглибимось в трохи ТА на DOGE (тому, якщо лінії на графіках - не ваше, то, можливо, це не для вас).

Звісно, Dogecoin сьогодні трохи втратив позиції, знизившись на 1,9% до ціни $0.145, але його тижневий результат залишається позитивним: DOGE виросла на 5% протягом останніх семи днів. Якщо ми спробуємо оцінити величину, ця тенденція продовжується, незважаючи на корекцію, яку він пройшов за останні чотири дні.

І є ще більше підстав для оптимізму, якщо подивитися трохи уважніше: 50-тижневий простий рух ціни (SMA) токена наразі підноситься і, якщо рухатися в цьому напрямку, може перетнути 200-тижневий SMA у наступні тижні. Цей перехрест за формою буде золотим кросом - щось, що не відбувалося з Dogecoin з початку 2021 року. І це сталося, якраз перед тим, як DOGE зробив мега-підйом і всього за чотири місяці пізніше дійшов до свого історичного максимуму понад $0,73 за монету.

Погляд на лінії SMA 50 та SMA 200 Dogecoin, як вони зближуються. Зображення: TradingView

Простими словами, формування золотого кросу означатиме, що нові покупці реєструють прибуток швидше, ніж довгострокові власники (які повинні були терпіти повільний ріст попередніх днів). Для трейдерів це сигнал потенційного бикового ринку та часто інтерпретується як сильний сигнал на купівлю, позначаючи кінець спадної тенденції та початок бикової фази.

Так як Dogecoin опинився на порозі іншого золотого кросу? Першим позитивним знаком для ціни Dogecoin було те, що вона переборола свій SMA 200 тижня у березні, з більш ніж 70% стрибком за один тиждень. Цей рух сприяв піднесенню SMA 200, подолавши його попередню плоску продуктивність. Як вже згадувалося, надходящий золотий крос буде першим за три роки - якщо він відбудеться.

Попередній золотий крос, у січні 2021 року, відбувся саме перед тим, як покупці відправили монету від $0,0096 до історичного максимуму понад $0,73 в травні того ж року - це майже 8 000% зростання ціни. Але більшість з вас знає, що відбулось далі: цьому масштабному зростанню в ціні наступило падіння на 90% у наступні місяці. Потім Dogecoin стабілізувався між $0,05 та $0,10 з травня 2022 року по лютий 2024 року.

Погляд на лінії SMA 50 та SMA 200 Dogecoin, як вони зближуються. Зображення: TradingView

Так що це все означає? Ну, навіть якщо це те, як трейдери тлумачать такі дані та часто використовують їх для керування своїми рішеннями та поведінкою, це не означає, що все це повториться знову. Так що не відкривайте дорогої шампанської для OG мем-монети ще.

В кінці кінців, золотий крос - лише один із багатьох показників, на які дивляться трейдери, і розумні інвестори враховуватимуть стратегії управління ризиком та інші фактори.

Наприклад, і, можливо, найважливіше, ринок в цілому перебував в абсолютно різному стані у 2021 році. Макроекономічні умови змінилися, а геополітичні турботи зараз примушують учасників ринку відчувати паніку. Тому, коли мова йде про спроби визначити час ринку для максимальних прибутків, важливо пам`ятати, що хоча історія часто римує, рідко блискавка б`є двічі. Відмова від відповідальності

Погляди та думки автора носять виключно інформаційний характер і не становлять фінансових, інвестиційних або інших порад.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть