Обєднання Coinbase та Robinhood: фінансовий гігант з майже $5 млрд доходу

Обєднання Coinbase та Robinhood: фінансовий гігант з майже $5 млрд доходу

Думка: Ось чому Coinbase повинна придбати Robinhood

Ціни на акції Coinbase (NASDAQ: COIN) та Robinhood (NASDAQ: HOOD) перебувають у режимі відновлення після стрімкого падіння в кінці 2021 року і у 2023 році. Акції Robinhood зросли на 129% з найнижчої точки у 2022 році, тоді як COIN стрімко зросла на понад 510%.

Акції HOOD проти COIN Robinhood та Coinbase - це великі компанії

Coinbase та Robinhood є одними з найпопулярніших фінтех-компаній серед молодих людей у Сполучених Штатах. Robinhood повністю революціонізував галузь брокерських послуг, спочатку представивши безкомісійну торгівлю та цілодобову торгівлю.

Coinbase, з іншого боку, є найбільшою біржею криптовалют в США, яка обробляє мільярди доларів у справках щодня. Її діяльність контролює Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) та здійснює аудит компанія Deloitte.

Я вважаю, що Coinbase повинна придбати Robinhood, угода, що створить фінансового гіганта з майже $5 мільярдами річних доходів. Також він матиме понад $300 мільярдів активів під опікою (AUC).

Coinbase легко може справитися з операцією. Вона має ринкову капіталізацію у розмірі $50 мільярдів, тоді як Robinhood оцінюється приблизно в $14,5 мільярдів. Крім того, у неї є понад $6,7 мільярдів готівки та короткострокових інвестицій та приблизно $4,2 мільярдів довгострокових боргів.

Отже, компанія може фінансувати операцію за допомогою комбінації акцій, готівки в обігу та позик.

Чому злиття COIN та HOOD має сенс

Ця комбінація була б ідеальною з трьох основних причин. По-перше, Coinbase та Robinhood матимуть значні синергії, особливо в технологічній сфері. Ці дві компанії змогли б поділитися розробниками, оскільки їх послуги доповнюють один одного.

Хоча Robinhood відомий своєю торгівлею акціями, він також є великим гравцем в галузі криптовалют. Найостанні подані результати показали, що обсяг торгівлі криптовалютою Robinhood зросла на 224% до понад $36 мільярдів у обсягах торгівлі криптовалютою.

По-друге, придбання Robinhood допоможе Coinbase впоратися з сезонною природою криптовалютної галузі. Історія показує, що цифрові монети проходять тривалі періоди `зими` та `літа`, ситуація, яка шкодить Coinbase та іншим біржам.

Наприклад, хоча обсяг криптовалюти виросла у першому кварталі, дані показують, що вона стрімко впала зараз, оскільки Біткоїн за останні три місяці нікуди не рухався.

По-третє, комбінація допоможе двом компаніям збільшити їх постійний дохід. Продукт gold від Robinhood згенерував $35 мільйонів доходу, тоді як дохід від передплати та послуг Coinbase збільшився до понад $510 мільйонів.

Угода також була б корисною для Robinhood, компанії, яка конкурує з гігантами, такими як Fidelity, Schwab та Morgan Stanley, через її марку E-Trade.

Чітко: Coinbase та Robinhood не оголосили плани про об`єднання, і не зрозуміло, чи останній буде відкритий для викупу.

Ця стаття була опублікована в Invezz

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть