Кардано: ADA повернення до $1 вже незабаром

Кардано: ADA повернення до $1 вже незабаром

Кардано bullish Ден Гамбарделло виявляє, за який час ADA зможе повернутися до рівня $1

Видатний експерт з Кардано Ден Гамбарделло запропонував, що ADA може знову досягнути рівень в $1 в найближчі тижні в умовах погіршення ринкової ситуації.

Кардано став великою жертвою падіння ринку за останні кілька тижнів. ADA дуже наблизилася до втрати порогу $0,4 раніше цього місяця під час ринкового кровопролиття. Хоча вона помітно відновилася і торгується на рівні $0,46, її ціна ще не повернулася до психологічного рівня $0,5.

Ця тенденція продовжує бути джерелом роздратування для фанатів Кардано, які хочуть бачити ADA переборює рівень $1 для початку підйому до попереднього максимуму та, можливо, досліджуючи нові цінові піков.

ADA останній раз було побачено на рівні $1 точно два роки тому, у квітні 2022 року. Кардано було на шляху вламати це прокляття в першому кварталі цього року, коли воно досягло щорічного піку в $0,807, перш ніж взяли верх ведмеді.

Тим не менш, відомий прихильник Кардано Ден Гамбарделло запропонував строк, протягом якого прихильники ADA можуть побачити актив на рівні $1. Він вважає, що досягнення рівня $1 дійсно можливе для ADA у найближчі місяці.

Гамбарделло висловив цей настрій у своєму останньому аналізі виступу Кардано відносно Bitcoin. Bitcoin Sideways Coming To End! Шлях Кардано до $1 Розроблено!

  • Intro 00:00
  • Bitcoin щотижневий майже завершено консолідацію 1:45
  • Ще один занурення? 4:30
  • Короткострокові цілі ціни BTC 5:00
  • Прорив, на який варто звернути увагу 6:30
  • Якщо Bitcoin падає 8:45
  • Позитивний сигнал Кардано 9:45
  • Коли ADA проб`є $1? ... pic.twitter.com/xYKt5NzFUW

У своїй оцінці, він намекнув, що ADA готується до прориву, який може привести до стійкого вгору. Він зауважив, що щотижневий індекс відносної сили (RSI) для Кардано продовжує миготіти умовою перепроданості, що він вважає позитивним сигналом.

Додатково, Гамбарделло зауважив, що Кардано зближається до 20-тижневого рухомого середнього (MA). Цей технічний показник усереднює коливання ціни протягом 20-ти тижнів, пропонуючи більш прозорий погляд на поточний ринковий напрямок. Коли ціна криптовалюти перебуває вище за 20-тижневе MA, це свідчить про бичий настрій.

Цікаво, що Гамбарделло продемонстрував, що коли Кардано показував сигнал перепроданості RSI в минулих циклах, його ціна підходила до 20-тижневого MA. Він підкреслив, що такі сценарії історично були передвістям значних проривів та значних зростань цін. ADA до $1 до серпня

При оцінці перспектив Кардано до досягнення рівня $1 з виявленого позитивного сигналу Гамбарделло спершу досліджував історичні досягнення активу.

Зокрема, він дослідив період часу, необхідного для ADA для перевершення рівня $1 після третього циклу зменшення винагороди за Bitcoin.

Аналітик відзначив, що поточна консолідаційна патерн Кардано нагадує фазу 2019/2020 року. Протягом цього періоду ADA торгувалася з провідним нулем, варіюючись від $0,03 на початку 2019 року до $0,08 наприкінці 2020 року.

Паралельно, Гамбарделло розробив патерн графіка, який показував Кардано після його прориву наприкінці 2020 року та на початку 2021 року, коли він врешті-решт досягнув рівня $1. Теоретично наклалацючи цей патерн на поточний графік Кардано, він зробив висновок, що ADA може повернутися до рівня $1 до серпня цього року.

Не слід забувати, що досягнення ADA до $1 з ціни в $0,4632 означає, що актив повинен вирости на 116% протягом наступних 12 тижнів.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть