Навчання правоохоронних органів в Генпрокуратурі Сальвадору - успішна сесія Binance

Навчання правоохоронних органів в Генпрокуратурі Сальвадору - успішна сесія Binance

Binance приводить навчання правоохоронних органів в Генеральну прокуратуру Сальвадору

Основні висновки

Binance провела індивідуалізовану навчальну сесію для правоохоронних органів Сальвадору, включаючи представників Управління Фінансових Розслідувань, Національної Комісії Цифрових Активів та Генеральної прокуратури, надаючи інформацію про свої інструменти та механізми підтримки місцевих розслідувань злочинів.

Навчання стосувалось використання Kodex, системи, яка сприяє комунікації між компаніями та правоохоронними органами, та надавала найкращі практики використання інформації, наданої Binance.

Глобальна програма навчання правоохоронних органів Binance є куточком-каменем наших зусиль у розвитку співпраці в галузі цифрових активів. Продовжуючи розширювати ці зусилля в Латинській Америці, ми нещодавно провели навчальну сесію для правоохоронних органів Сальвадору, в якій взяли участь представники Управління Фінансових Розслідувань, Національної Комісії Цифрових Активів та прокурори Генеральної прокуратури. Сесія представила інструменти та механізми, які в Binance є для підтримки розслідувальної роботи місцевих борців зі злочинністю.

Індивідуальна сесія

Подія відбулась в Школі навчання Генеральної прокуратури Республіки Сальвадор і була спроектована для відповіді на конкретні потреби місцевих представників правоохоронних органів. Вона стосувалась використання Kodex, спеціально розробленої системи комунікації між компаніями та правоохоронними органами, а також продуктів Binance, доступних в Сальвадорі та їх розташування в сальвадорській правовій структурі. Сесія також розглядала найкращі практики тлумачення та аналізу інформації, наданої Binance для підтримки розслідувань та подання термінових запитів.

Рене Гузман, Відповідальний за відповідність та звітність про відмивання грошей (MLRO) Binance для Сальвадору, та Даніель Кемп, член розслідницького розслідування Binance, провели навчальну сесію. Серед присутніх були Віце-прокурор Управління Фінансових Розслідувань Ана Вірджинія Самайоа Барон і директори Національної Комісії Цифрових Активів.

Барон сказала: `Binance не лише демократизувала доступ до криптовалют, але й підтримує інновації в екосистемі блокчейну, відкриваючи нові можливості для інвесторів та розробників по всьому світу. Тому важливо спілкуватись та координуватись з цим постачальником послуг віртуальних активів.`

Пабло Вера, керівник відділу Розвідки та Розслідувань Binance в Америках, сказав, що як лідер галузі у сфері безпеки та відповідності, Binance зобов`язана продовжувати співпрацювати з владою в Сальвадорі та по всьому регіону, сприяючи боротьбі зі злочинністю.

Частина глобального просування

Сесія в Сальвадорі є частиною постійної роботи Binance по всьому світу для надання критичної інформації та освіти для зміцнення зусиль правоохоронних органів у запобіганні, розслідуванні та боротьбі з фінансовими злочинами.

`Binance має на меті лідерство в розвитку крипто-простору, щоб принести його користь суспільству. В центрі цієї місії - величезна робота, яку ми виконуємо, щоб забезпечити безпеку екосистеми та наших користувачів`, - сказав Даніель Акоста, генеральний менеджер Binance для Сальвадору та Північної Латинської Америки. `З цим зобов`язанням ми сильно інвестували в команду з безпеки та відповідності, яка зараз встановила стандарт для постачальників криптослужб. Binance працює поруч з охоронними силами, щоб відслідковувати та локалізувати підозрілі облікові записи та шахрайську діяльність, сприяючи боротьбі з кіберта фінансовими злочинами`.

Лише у 2023 році Binance організувала та брала участь у більш ніж 120 очних та віддалених навчаннях та майстер-класах з поліцією та прокуратурою по всьому світу, включаючи ЛАТАМ. Крім того, розслідницькі команди Binance відповіли на понад 58 000 запитів від влади, показуючи нашу невідступну відданість зміцненню безпеки цифрової фінансової екосистеми.

Додаткова література

Binance Law Enforcement Training Day Brought Together Investigators From 86 Countries

Binance Shares Cyber-Policing And Investigative Expertise with INTERPOL

Crypto Crime Was Down in 2023 – Here’s How Binance’s Efforts Contributed to This Trend

Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Ку Ичиока оштрафован на 36 млн долларов за мошенничество с криптовалютами. Инвесторы обмануты на десятки миллионов. Суд приказал выплатить компенсацию и штрафы. Ичиока лишен права торговли и приговорен к тюрьме. CFTC подчеркивает важность проверки компаний. ⚖️🧐🪓
Просмотреть
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть