Зниження транзакцій і TVL MANTLE: аналіз та прогнози

Зниження транзакцій і TVL MANTLE: аналіз та прогнози

MANTLE зростає на понад 13%: чи буде продовжувати цей самий попит?

Щоденні транзакції MANTLE зменшилися на понад 40%, тоді як ціна активу впала на понад 1.01% під час інтраденного сеансу.

MANTLE - це технологічний стек рівня 2 для масштабування Ethereum і один з перших основних продуктів для екосистеми MANTLE. Він намагається бути сумісним з EVM, тоді як архітектура розрізняє виконання транзакцій, доступність даних та остаточність транзакцій у модулі.

Тим часом, можна будувати додатки з винятковою UX, поклавшись на неперевершену безпеку Ethereum. Він також має високу пропускну здатність з неперевершеною безпекою за технологією roll-up Ethereum.

MANTLE має низькі комісії та швидкість остаточності, досягнену за допомогою поєднання технології roll-up. Мережа також має мережу встановлених партнерів та співпрацівників, щоб підтримувати проекти від концептуалізації до інфраструктурної підтримки до різних стратегій.

Давайте поглянемо на Onchain активність Mantle: Чи знизить падіння TVL Mantle ціну?

Джерело: TVL від DefiLlama

Мережа MANTLE є одним з перших партнерів 2-го рівня з протоколом шару стейкінгу Ethereum Eigen Layer, при цьому приймаючи архітектуру rollup. У MANTLE TVL становить 270 мільйонів доларів, що знизилось з піків у 357 мільйонів доларів за кілька тижнів.

Чисті прибутки на платформі не зросли за останні кілька місяців. Загальний приплив протоколу складає в середньому 40,3 тис. доларів, що на 30% менше, ніж у попередньому місяці. Місячний рахунок розробників платформи за квітень залишався на рівні 6 та зменшувався з того часу.

Тим часом, переброс TVL також травмувався з високого рівня 938 мільйонів доларів до низького рівня 478 мільйонів доларів. Скарбниця протоколу залишається недоторканою на рівні 821 мільйон доларів.

Джерело: Адресна карта Mantle від Bubblemaps

MANTLE має 17 706 власників, чий підйом становить 0,5% за останні кілька днів. Тим часом, незважаючи на збільшення адрес, загальна унікальна кількість відправників та отримувачів залишалася постійною на протязі 2024 року. Давайте поглянемо на ситуацію з ціною токенів MNT: Чи побачить ціна токенів MNT прийдешнє покращення?

Ritika_TCR на TradingView.com

Мережа Mantle має капіталізацію вартості в 3,2 мільярда доларів та займає 31-ме місце в криптосвіті. Токен MNT має обсяг 6 219 316 795 MNT, з якими обертається 52,4% на ринку.

Токен торгується близько вартості 1,01 долара, зі спадом на 1,5% у інтраденному сеансі. Ціна цифрового активу в даний час торгується вище 200 та нижче 50 EMA. Можна очікувати сильний попит, якщо ціна стрибне вище EMA.

Припинення росту токена MNT можна очікувати близько вартості 1,5 долара. Тим часом, підтримка ціни активу може бути близько 0,8 долара.

RSI ціни токена MNT в даний час близько 42, з від`ємним нахилом, що свідчить про його присутність в нейтральній зоні. Загальна настрій RSI та MACD є ведмежою. Висновок

Mantle - одна з перших технологій рівня 2 для масштабування Ethereum. В даний час блокчейн спостерігає загальне зниження транзакцій та користувацької бази. Ціна токенів MNT спостерігає сильний ведмежий попит, але може невдовзі побачити повернення. Відмова від відповідальності

Погляди та думки, висловлені автором або іншою особою, вказаною в цій статті, носять виключно інформаційний характер і не становлять фінансової, інвестиційної або іншої поради.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть