Нова блокчейн-структура Octane для Arbitrum та Celestia

Нова блокчейн-структура Octane для Arbitrum та Celestia

Octane: нова блокчейн-структура для Arbitrum та Celestia

Вчора Omni Network представила своїй аудиторії нову високопродуктивну модульну реалізацію блокчейну Octane, здатну з`єднувати світ EVM з CometBFT.

Нова структура може бути використана для створення мереж рівня 1 та децентралізованих послідовників для рівня 2 з надзвичайно великою пропускною здатністю транзакцій, пропонуючи відмінні можливості інтеграції з екосистемами Arbitrum, Celestia та EigenLayer.

Підсумок

Omni Network представляє Octane та вирішує проблему поєднання EVM та CometBFT. Octane спрощує інтеграцію EVM з додатками блокчейну: можливості для Celestia, Arbitrum, Monad та EigenLayer. Omni Network представляє Octane та вирішує проблему поєднання EVM та CometBFT.

Omni Network, відомий проект, який прагне об`єднати різноманітні рішення Ethereum рівня 2, учора представив значне технологічне нововведення, яке може значно покращити користувацький досвід та спростити життя розробників в галузі блокчейну.

Це модульна реалізація Octane, яка ніщо інше, як структура, здатна бути інтегрованою з Arbitrum, Celestia та Eigenlayer завдяки своїм обширним можливостям підключення.

Основні інновації Octane ґрунтуються на API Ethereum Engine та CosmosABCI 2.0.

Він працює з будь-яким клієнтом EVM, і може бути використаний для оптимізації реалізацій на новому блокчейні Monad чи на Movement.

Зрештою, він працює з будь-яким клієнтом EVM, і може бути використаний для оптимізації реалізацій на новому блокчейні Monad чи на Movement.

Єдиним вимоги до використання можливостей, що приніс Octane, є `Вимога відкритої взаємодії`, яка передбачає, що проекти повинні встановити та зберігати підключення до мережі Omni протягом 90 днів після впровадження виробництва.

Можливо, команда Omni також додасть підключення до IBC та інших мереж у майбутньому, щоб структура могла запобігти фрагментації ліквідності на ланцюжку та підключати більшість криптографічних екосистем.

Навіть Тайлер Тарсі, головний технічний директор Omni Labs, публічно промовив, щоб прокоментувати цей величезний успіх своєї команди.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть