Нова блокчейн-структура Octane для Arbitrum та Celestia

Нова блокчейн-структура Octane для Arbitrum та Celestia

Octane: нова блокчейн-структура для Arbitrum та Celestia

Вчора Omni Network представила своїй аудиторії нову високопродуктивну модульну реалізацію блокчейну Octane, здатну з`єднувати світ EVM з CometBFT.

Нова структура може бути використана для створення мереж рівня 1 та децентралізованих послідовників для рівня 2 з надзвичайно великою пропускною здатністю транзакцій, пропонуючи відмінні можливості інтеграції з екосистемами Arbitrum, Celestia та EigenLayer.

Підсумок

Omni Network представляє Octane та вирішує проблему поєднання EVM та CometBFT. Octane спрощує інтеграцію EVM з додатками блокчейну: можливості для Celestia, Arbitrum, Monad та EigenLayer. Omni Network представляє Octane та вирішує проблему поєднання EVM та CometBFT.

Omni Network, відомий проект, який прагне об`єднати різноманітні рішення Ethereum рівня 2, учора представив значне технологічне нововведення, яке може значно покращити користувацький досвід та спростити життя розробників в галузі блокчейну.

Це модульна реалізація Octane, яка ніщо інше, як структура, здатна бути інтегрованою з Arbitrum, Celestia та Eigenlayer завдяки своїм обширним можливостям підключення.

Основні інновації Octane ґрунтуються на API Ethereum Engine та CosmosABCI 2.0.

Він працює з будь-яким клієнтом EVM, і може бути використаний для оптимізації реалізацій на новому блокчейні Monad чи на Movement.

Зрештою, він працює з будь-яким клієнтом EVM, і може бути використаний для оптимізації реалізацій на новому блокчейні Monad чи на Movement.

Єдиним вимоги до використання можливостей, що приніс Octane, є `Вимога відкритої взаємодії`, яка передбачає, що проекти повинні встановити та зберігати підключення до мережі Omni протягом 90 днів після впровадження виробництва.

Можливо, команда Omni також додасть підключення до IBC та інших мереж у майбутньому, щоб структура могла запобігти фрагментації ліквідності на ланцюжку та підключати більшість криптографічних екосистем.

Навіть Тайлер Тарсі, головний технічний директор Omni Labs, публічно промовив, щоб прокоментувати цей величезний успіх своєї команди.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути