Негативи ALGO: чому криптовалюта Algorand втрачає підтримку

Негативи ALGO: чому криптовалюта Algorand втрачає підтримку

Ринкова капіталізація та TVL Algorand стрімко зростають, оскільки ALGO переживає важливий тест підтримки

Блокчейн-платформа Algorand досягла помітних успіхів за ключовими показниками протягом першого кварталу року (Q1), узгоджуючись з загальним тенденцією зростання, спостережуваною в криптовалютній екосистемі ринку.

Проте, незважаючи на цей ріст, її внутрішній токен ALGO зазнав зниження ціни на 22% з початку Q2, ставлячи під загрозу критичну підтримку та викликаючи питання щодо перспектив криптовалюти. Підйом доходів Algorand

Згідно з звітом Messari, дохід Algorand відзначив помітний квартальний зріст на 1,747%, в основному викликаний зростанням транзакцій на 288% та підвищенням середньої ціни протягом кварталу на 50%. Проект Orange memecoin також сприяв цьому зростанню.

У Q1 2024 року зобов`язання ALGO щодо управління на платформі Algorand зменшилося на 60% річних (YoY) та 3% квартальних, досягнувши свого найнижчого рівня за рік на рівні 1,7 млрд загальностінгозавдань ALGO.

Згідно з звітом, цей спад може бути викликаний, принаймні частково, зменшенням винагород за управління, що виділяються за кожний період управління. Наприклад, учасники управління отримали 68,2 млн ALGO в Q1 2023 році, але ця цифра значно знизилася лише до 21,9 млн ALGO в Q1 2024.

Ринкова капіталізація стейблкоїнів на платформі Algorand зменшилася на 6% квартально до 73 млн доларів. Ринкова капіталізація USDC від Circle на Algorand зменшилася приблизно на 9% квартально до 50 млн доларів.

У порівнянні, ринкова капіталізація стейблкоїна USDT Tether залишалася стабільною протягом того самого періоду без квартальних змін, хоча відновила 2% ринкової частки стейблкоїна.

Отже, ринкова частка USDC зменшилася на 3% до 68% квартально, тоді як ринкова частка USDT збільшилася на 2%, охоплюючи 30% загальної ринкової капіталізації стейблкоїна Algorand. TVL та ринкова капіталізація DeFi Algorand лідирують.

Загальна заблокована вартість (TVL) децентралізованих фінансів (DeFi) на Algorand пережила зріст вже другий квартал поспіль, збільшившись на 9% квартально до 130 млн доларів.

Хоча TVL зазнав спаду в Q3’23 через виключення Algofi, увесь ринок DeFi на Algorand відновився і перевищив рівні Q2’23, майже дотягнувши рівні, побачені в Q1’23.

Folks Finance зберегла свою позицію топ-протоколу DeFi за TVL на Algorand. Навіть не зважаючи на те, що в Q1 її TVL зменшилася на 5% квартально, вона зберігала трохи більше 50% ринкової частки.

Pact та Tinyman також продемонстрували помітний зріст, захопивши приблизно 15% і 18% ринкової частки TVL DeFi в Q1. AlgoRai Finance відчувла найбільший зріст, з помітним збільшенням своєї TVL на 53% квартально.

Нарешті, протягом Q1 ринкова капіталізація Algorand збільшилася на 18% квартально, досягнувши 2,1 млрд доларів. Глобальна капіталізація криптовалют також зазнава значного зростання протягом того самого періоду, наблизившись до історичних рекордів близько 3 трлн доларів, що свідчить про зростання на 50% з попереднього кварталу.

Незважаючи на те, що Algorand скористалася цією позитивною тенденцією зі зростанням на 18% в ринковій капіталізації, вона відчула значно більше підйому на 123% у попередньому кварталі. Тестируючи ключові рівні підтримки

Профілі ALGO на початкових етапах другого кварталу в основному були ведмежими. Наразі токен торгується на рівні 0,1935 долара з можливістю подальшого тестування лінії підтримки на рівні 0,1904 долара. Прорив цього рівня може призвести до продовження спаду до наступної підтримки на рівні 0,1789 долара.

З іншого боку, зона 0,1988 долара представляє значний рівень опори для ALGO. Значно, токен намагався перевищити цей поріг тричі протягом останніх 10 днів безуспішно.

Зображення від Shutterstock, діаграма від TradingView.com Відмова від відповідальності: ця стаття надається виключно для навчальних цілей. Вона не представляє погляди NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, і, звичайно, інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використання наданих на цьому веб-сайті відомостей виключно на ваш власний ризик.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть