Попит на Litecoin перевищує Bitcoin на платформі BitPay

Попит на Litecoin перевищує Bitcoin на платформі BitPay

Попит на Litecoin (LTC) в рішенні для платежів стрімко зріс у квітні, досягнувши рекордного відношення майже 2:1 порівняно з Bitcoin (BTC) на платформі BitPay. Цей вищий попит також спостерігається в даних швидкості монет на ланцюжку, що надає міцні фундаментальні підґрунтя для довгострокового стабільного та органічного зростання.

Зокрема, Finbold отримала дані від BitPay 8 травня, показуючи, що платежі здійснені з використанням Litecoin перевищують кількість платежів Bitcoin на платформі практично удвічі. BitPay є провідним постачальником послуг із платежів у криптовалютах, з більш ніж 54 000 оброблених криптотранзакцій у квітні.

Зауважте, що близько 22 345 цих платежів використовували Litecoin, що становить 41,38% домінування над іншими доступними криптовалютами. Bitcoin був другим за популярністю методом оплати, з понад 11 635 транзакцій или 21,55% від загальної кількості.

Це робить відношення LTC платежів до BTC 1,92:1, досягаючи майже удвічі більшого попиту.

Litecoin проти Bitcoin: кількість платежів та зростання ціни

Цікаво, що кількість платежів з використанням Litecoin стабільно зростає впродовж останніх 10 років, з помітною кореляцією з ціною LTC. Це зростання вказує на те, що попит на платежі в мережі може вплинути на ринковий попит на монету, сприяючи зростанню цін.

Finbold отримала ці дані від Santiment 8 травня 2024 року, вивчаючи дані з 7 травня 2014 року через Sanbase Pro.

Тим часом, кількість платежів Bitcoin зростала повільніше протягом років і зараз зазнає спаду. Подібний спад був помічений раніше в 2021 році під час зростання мережевих комісій. Наразі спад стався після того, як середні транзакційні витрати на BTC сягнули рекордних висот вище $100.

Зі зростанням комісій за Bitcoin та ускладненням платежів користувачі криптовалют переходять на більш ефективні протоколи, такі як Litecoin. Іншими альтернативами є Nano (XNO), мережа з нульовими комісіями, Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR) та Dogecoin (DOGE).

На момент написання статті, LTC торгується по ціні $81,62 за монету. Крім того, у Liteocin зафіксовано понад 2,78 мільйона платежів у ланцюжку за останні сім днів. Кількість семиденних платежів Bitcoin складає 4,73 мільйона, з відношенням 1,7:1 на користь Litecoin - дуже низьке відношення, враховуючи, що у BTC майже у 205 разів більше капіталізації, ніж у LTC.

Увага: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під великим ризиком.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть