Токенізація акцій Exodus на NYSE: нова ера криптовалютного ринку

Токенізація акцій Exodus на NYSE: нова ера криптовалютного ринку

Bitcoin Wallet Maker Exodus Jumping Up to New York Stock Exchange

Exodus Movement, розробник програмного забезпечення задля біткоїн гаманця Exodus, отримав зелене світло для розміщення своїх звичайних акцій на Нью-Йоркському фондовому біржі, повідомила компанія в понеділок.

Тікер EXOD на NYSE набуває актуальності, оскільки урядові регулятори посилюють заходи з контролю за проектами та розробниками криптовалют. Хоча це дійсно є причиною для хвилювань, гендиректор та співзасновник Exodus JP Richardson сказав, що EXOD був затверджений Комісією з цінних паперів та бірж США і може також торгуватися на NYSE American, раніше відомій як American Stock Exchange (AMEX).

`Ось що дійсно круто в цьому, - сказав Річардсон журналу Decrypt. - Наші звичайні акції токенізовані на блокчейн мережі Algorand (ALGO), тому ми є єдиною компанією в Сполучених Штатах, чиї звичайні акції токенізовані на блокчейн мережі`. `Це вірно сьогодні, і це буде вірно і в четвер.`

  • Кваліфікація від SEC означає, що компанія отримала дозвіл на пропозицію та продаж акцій свого звичайного класу А інвесторам в рамках Регуляції A Закону про цінні папери, що дозволяє Exodus підвищувати капітал від публіки в регульований спосіб.
  • Exodus стала публічною компанією у 2021 році, розмістивши свої акції у брокер-дилера tZero. Продаж звичайних акцій почався 8 квітня, і до 13 квітня 2021 року Exodus підняв $60 мільйонів.
  • Наразі торгується на біржі OTCQX, акції EXOD будуть доступні там до 8 травня, повідомила компанія, та почнуть торгуватися на NYSE American з 9 травня.

Річардсон сказав, що перевага токенізації акцій EXOD полягає в тому, що це спрощує та прискорює процес торгівлі акціями для інвесторів.

`Це працює так само просто, як криптовалюта, що є феноменальним з точки зору використання,` - сказав він. - `Крім того, коли йдеться про виплати дивідендів, ми могли б виплачувати дивіденди акціонерам у USDC на блокчейні.

Ми могли б мати корпоративне управління та голосування безпосередньо на блокчейні з акціями, отже, корпоративне управління,` - додав він.

Незважаючи на розгін SEC у сфері криптовалют, Річардсон вважає майбутнє публічно торгових цифрових активів оптимістичним, назвавши його новою ерою акцій, які токенізуються на блокчейні.

Він сказав: `Ми хочемо бачити майбутнє, де, в кінцевому підсумку, традиційні акції працюють на блокчейні.` `Я вважаю, що саме в цьому полягає велике значення усієї цієї важкої роботи, яку ми виконуємо.`

Відредаговано Раяном Озава.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть